Kolagen na pleť. Se kterým jste spokojené?

katcha03
17. únor 2022

Ahoj holky, můžete mi prosím doporučit kolagen, se kterým jste spokojené?

nnnadja
17. únor 2022

@katcha03 připichnu se

kamca050
17. únor 2022

Já začala po Vánocích užívat kolagen od firmy Imuni a jsem maximálně spokojena. Vždycky jsem trpěla na akné a po porodu mi hodně padaly vlasy. Po měsíci užívání kolagenu muzu rict, ze pleť se mi začala krasne vyhlazovat, vlasy mi padají minimálně a po měsíci mám odrost jako jindy po 2 měsících🤩😂 A navíc ma opravdu dobrou chuť, vyzkoušela jsem kolagenů plno, ale ta chuť mě vždycky odradila a po tydnu jsem ho pít přestala a tady je to fakt úplně něco jiného.
Kouknout a případně objednat můžete tady https://backoffice.imuni.eu//affiliate/Kamcaf. A jestli chcete ušetřit 20%, stačí se zaregistrovat a poté se vám všechny ceny sníží💣

polakovakl
17. únor 2022

Já po radách kosmetičky nevěřím, že cokoliv takového funguje 🤷‍♀️😂

kamca050
17. únor 2022

@polakovakl A mně to kosmeticka doporučila😀

kattyd
17. únor 2022

4 měsíce jsem brala megadrahý colagen s kys hyaluronovou a ucinek vubec zadny, hned na to jsem zacla brat nejake levnejsi colagenove tablety z dm, asi 3 mesice, a ucinek taky nic, ted beru mesic collaloc na doporuceni zname ktera si jej vychvalovala ze po tydnu videla zmeny a ja tedy opet ucinek zadny nevidim, kdyz to vemu beru colagen uz trictvrte roku a nic, plet, vlasy, nehty vse stejne jako predtim...

kattnis
9. čer 2022

též jsem zkoušela všechny možné kolageny a hledala, který je nejlepší.. ale pak jsem dostala tip na elixír - kolagen od LR.. a nemůžeme si ho teda vynachválit 🙂.. působí na pleť, na nehty, na vlasy.. s těmi jsem měla po dvou porodech hodně problém ... jsem fakt spokojená 🙂

mysickaskr
25. črc 2022

Většina kolagenu chutná dost hnusně a některé dováží třeba z Číny apod. Tam bych o té kvalitě trochu pochybovala. Našla jsem si českou značku na trhu a po nějakých 3-4 týdnech jde vidět docela rozdíl. Trpím lupenkou a klouby mám jak stara baba, takže já to beru jako komplexní výživu. Někde jsem četla, že je potřeba mít k tomu i vitamin C, aby to fungovalo. Hledala bych teda něco kde už se obsažen a nejlíp i další vitamíny nebo kys. hyaluronovou. Já teď přešla na značku YAVANIE, na netu je jich opravdu spoustu, stačí pohledat. 🙂

zuuzav
25. črc 2022

@kattnis take pouzivam a pecka!

kris_kubko
25. črc 2022

@katcha03 Já si před časem dělala trochu průzkum a nakonec jsem se dobrala k tomu, že jsou to vyhozený prachy. Hezky je to shrnuto tady: https://www.instagram.com/p/CVfXVt7qiC-/?igshid...

zorizeli
12. kvě 2023

Ahoj holky, nějaký aktuální tipy na kolagenový přípravky? Tablety, krémy? Díky.

doubrafka
14. kvě 2023

@zorizeli Záleží asi jak vysoce účinné a finančně náročné hledáš. Já užívám už roky Hydrolyzovaný KK kolagen ve formě prášku a můžu doporučit. Oproti jiným kolagenům se rychle se vstřebává do těla a rychleji se dostává do krevního oběhu, což zajišťuje rychlejší účinek. Z amě spokojenost.

zorizeli
20. kvě 2023

@doubrafka Díky moc, už jsme o něm slyšela, jsem ráda, že s ním má někdo osobní zkušenost. No a výsledky po jaký době? První?

mangoananas
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Já jsem při stresu v práci začala mít špatnou kvalitu nehtů - třepení, padání vlasů a samozřejmě se začínaly přidávat vrásky...Vyzkoušela jsem pár produktů, ale zakotvila jsem taky u YAVANIE. Ráda podpořím české firmy a navíc jsem po poradě s lidmi z Yavanie přidala i péči o vlasy - Hair, doplnila pitným režimem a po dvou měsících u mě tedy znatelná změna. Vlasy se zacelily, nehty zas můžu nosit delší (bez ostudy) takže tolik moje zkušenost. U mě kolagen funguje.