Ahoj, jednoduchá otázka...
Podleni době samá reklama na kolagen, zamíchás a jedeš si na vlně pěkné pleti..a já si říkám, možná bych o sebe měla víc pečovat, něco zkusit...mělo by to být tohle?
Aby byla informace úplná, nejsem typ sednu si a počkám, az se za mě všechna ,,práce"udělá...
Je mi 37, sportuji, myslím, ze i dbám na to co jím,sem tam kosmetika, chtěla bych castěji, ale není to levný špás...
Na druhou stranu si tak trochu sobecky řikám, že investice do sebe je jedna z nejlepších...ale vyhazovat penize se mi nechce..
Nejaké vaše názory a zkušenosti?
Díky
Ne nemá, kup si radši něco jiného na sebe. Vyhodis peníze úplně zbytečně. Poradnej vývar bude mi na pleť lepší vliv než tohle a bude to levnější.
Není nad čistě přírodní kolagen. Jednou za čas si dej koleno na ovar.
@1pomnenka jéee ten si dávám i tlačenku .Doporučil mi ho doktor na kolena,která mě trápí.Ať prý nevyhazuju peníze za doplňky,které beztak nejsou účinné
Za mě jo, ne na pleť, ale celý život mám hnusné nehty, měkké, ohnu je do pravého uhlu, po kolagenu mám nehty krásné.
A na klouby, já vím, že by to nemělo fungovat, ale mám velký psy a je rozdíl jim kolagen dávat a nedávat, hlavně u straších psu se to projeví kulháním. A to samé senioři v rodině, také jim kolagen pomáhá. Třeba nefunguje stylem, jak slibuje reklama, třeba to je magie, ale za mě nějak funguje.
@elis101 Krásný den. Prokolagenní peptid od NuSkin. 👌🏼 Funguje na bázi samostatné tvorby kolagenu a nikam se neukládá. Lidé nepřibírají na váze. A řeší i vyživenost kloubů. 😍
@elis101 ráda povím popř. více info, ať máte odpovědi
Ahoj, mám to hodně podobně – taky si říkám, že investovat do sebe je fajn, ale zas to nechce házet peníze do větru. 😊 Kolagen jsem začala užívat asi před rokem a fakt mi přijde, že to má něco do sebe. Hlavně na pleť, ale taky vlasy a nehty.
Já jsem si oblíbila kolagenový prášek od Collistar, protože se dobře rozpouští, chutná neutrálně a má i přidaný vitamín C, který pomáhá s jeho vstřebáváním. Za mě super doplněk, pokud už teď sportuješ a dbáš na jídlo. Podle mě to stojí za zkoušku! 😊
@elis101 nechala jsem se takhle ovlivnit reklamou a pár měsíců brala Oslo skin, efekt jsem neviděla, kosmeticka mi řekla že ona taky nepozná kdo bere a kdo ne... Ale to je jen moje zkušenost