Kolagen. Jaký je ten nejlepší na pleť?

9. črc 2024

Pište zkušenosti, který je nejlepší?
Váš TOP 1? 👸✌

pe_tu_ss_ka
9. črc 2024

Doma bereme woldohealth, který je kvalitní a 100% kolagen bez příměsí kdečeho.. co jsem četla, tak na pleť je lepší rybí. Na ig Petra Zehnalkova, má tam spousty doporučení i vysvětlení.

autor
9. črc 2024

@pe_tu_ss_ka
Jak užíváš dlouho? Vidíš rozdíl na pleti, vlasech? Děkuji

hanynka1704
9. črc 2024

@pe_tu_ss_ka take jsem teď hledala a nakonec se rozhodla od Tiande. Je jak na pleť,vlasy,tak i klouby. Tak uvidíme,začínám s nim. Ale není to propagace,jen je fakt,že těch druhů je silene moc.

pe_tu_ss_ka
9. črc 2024

Vlasy mi tolik napadají, ale my ho bereme hlavně kvůli kloubům.

@hanynka1704 my se těm zázračným a na všechno určeným přípravkům vyhýbáme. Zrovna doporučení od té Petry beru jinak - důvěryhodně. (Doma se snažíme jet v přírodních doplňcích, drogerii a v čem to jen jde.)
Oproti jiným influ, co doporučí všechno, jen pro prachy, a z pusy si dělají žumpu.

hanynka1704
10. črc 2024

@pe_tu_ss_ka tak ja mam s Tiande dobrou zkušenost i skrze jiné přípravky. Navíc teď měli super akci,tak zkusím a uvidím.
Také jsem na FB dávala dotaz a samozřejmě se vyrojilo milion různých značek a doporučeni. Takže jsem stejně v haji🤣🤣

radkare
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
78marcela
13. črc 2024

Beru od imuni.cz a jsem s ním spokojená. Chutná mi, a s tím, co má moje pokožka všechno za poslední rok za sebou, tak myslím, že dobrý.

neptunka111
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hankali9
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
evatala
Odpověď byla odstraněná
Zobraz