Ahoj, po přestěhování do Prahy také začínám řešit kadeřnici, jedná se mi hlavně o sestřihnutí konečků nebo prostříhání. Nerada bych za to dala třeba 1000 korun, proto se ptám Vás, zda nemáte někdo zkušenost s kadeřnictvím v Praze, pokud možno levnějším, ale také trochu kvalitním. Děkuji Úsměv
No já se v Praze nikdy nedostala pod 900, čistě za střih- ale je pravda, že jsem se bála do takových těch oldschool kadeřnictví, odkud dámy vychází s takovým tím barevným skunkem na hlavě 😉, mám vlasy dost náročné na stříhání a zvládne mě jedna kadeřnice z deseti, tak jsem vybírala kadeřnictví, co mají jméno. Momentálně jsem moc spokojená v salonu OliOla, ale cenově je to bohužel právě nad tou tisícovkou... Snad někdo poradí něco vhodnějšího 😉
Ja chodim, barva - strih - foukana kolem 1000kc, jenom strih jsem davala kolem 400kc (stredne dlouhe vlasy).....Praha 4 Studio Sarm
Stříhání a foukání kratší vlasy 550,- - Studio Daniel Šíma - super týpek, je náš dvorní kadeřník pro celou rodinu. Praha 4, Pankrác.
https://www.daniel-system-studio.cz/
@karla2015
tak to neni zase tak strasna cena,vsak to clovek nedela kazdy mesic 🙂
Co třeba zkusit slevomat?
Slevomat,nebo kdyz nespechas,tak ucnovska centra. Manzel se tam chodi strihat asi za 50 kc, zensky konecky za stovku. Strihaji na znamky, takze si fakt davaji zalezet a neni to fikfik jak u klasicke kadernice.
Jinak,ja.se uz barvim sama, protoze 1600 ob mesic nemuzu davat. A ani nechci,vymeje se mi to jako pri domacim barveni,ktere me stoji asi 220 kc.
Sarm na 4 je dobry,tam jsem chodila,nez jsem se odstehovala na Troju.
Tak ja jsem treba mega spokojena v kadernictvi v metru na Kobylisich. Vedle je to DPP okynko na litacky apod. Kazdopadne za strih, foukani 500,- a fine zensky tam jsou. S barvou nejakych 800-900.
Ty jo,fakt jo? Ja jsem 10min busem odtamtud smer Bohnice. Asi jsem to nejak prehledla....
@zelenaesmolda
Jj, jsem spokojena a mam to 3 min. pesky z domu 😉
@astyna88
tak barvy z drogerky proti tem od kadernicim jsou hnus,jestli barvis casto nezkousela jsi hennu?
Ja nevim,mam zdravejsi vlasy nez od kadernic,ty mi to musely nechavat i dve hodiny a stejne jsem to do mesice mela dole. A byla jsem lehci o nejmene 1600. Mam moc huste a tvrde vlasy, me ani henna by nesla. Navic se barvim spis kvuli sedinam nad celem a co 5-6tydnu max. Kdyby aspon ty sediny nerostly,kdyz se vytrhnou 😀
nikdo?ozivim diskuzi 🙂