Jemné vlasy. Co na ně doporučíte?

any301
26. srp 2020

Ahojte všem. Ráda bych se Vas zeptala, zda mi něco doporučíte na jemné vlasy. Používám Biosil, ale přijde mi spíše na nehty. Moc dekuji za veškeré rady🤗Krásný den vsem🤗

roxanalit
26. srp 2020

@any301 Taky jsem brala biosil,curapil,Březovský vodu a všechno možné kvůli jemným vlasům, ale tím ze je mám jemne od přírody nic nepomohlo a na začátku těhotenství to bylo ještě horší 😃 přeji hodně štěstí jestli ti něco zabere ☺️

hanulkaha
26. srp 2020

@any301 vyzkousej Methionin 👍

any301
autor
26. srp 2020

@roxanalit Jj, vím, že je nezmění, ale aspoň trošku posílit 🤦‍♀️

any301
autor
26. srp 2020

@hanulkaha dekuji

hanih
26. srp 2020

@any301 Nevím, jestli je máte jemné přirozeně nebo vlivem těhotenství, nemoci apod., takže těžko říct. Já mám vlasy jemné odjakživa a dost mi pomohla změna kosmetiky. Nejdřív jsem začala používat profesionální přípravky od kadeřnice, pak jsem přešla na přírodní kosmetiku. Každá změna mi vlasy o trochu zlepšila. Jemné vlasy mám stále, ale jsou zdravější, pevnější, neelektrizují tolik, jako dřív a díky tomu, že se méně lámou, jsou i hustší.

crejzy
26. srp 2020

Pokud jsou jemné od přírody tak to žádná kosmetika nemůže předělat. Jinak doporučuji pustit si videa na YouTube kde jsou rozhovory s trichologem ( odborník na vlasy a vlasovou pokožku)

janickaal
26. srp 2020

Mě trošku pomohlo, když jsem začala používat regenerační šampon a kondicionér s keratinem. Kosmetika z přírodních produktů asi taky stojí za vyzkoušení.

herbinaaa
31. srp 2020

co nějaké vitaminy? Vím, že na vlasy, plet a nehty je kombinace selen, zinek a vápník. Jednou za čas si je koupim i ja

jancabr
1. zář 2020

Biosil jsem brala jen po porodu, trochu mi pomohl zlepšit stav po tom hormonálním koktejlu. Pak se vlasy vrátily k normálu. Jemné, celkem rychle se mastící. Nosím je ostříhané po ramena, jeden den rozpuštěné, druhý den do gumičky, někdy vydrží i třetí den. Myji je pouze kopřivovým nebo pivním šamponem. Jinak nic jiného nepoužívám a jsem relativně spokojená.

herbinaaa
9. zář 2020

když máte prodloužene, nebo zahuštěné vlasy, používate na to i nějakou speciální kosmetiku?

veronika9595
3. lis 2020

Já mám vlasy super jemné, super mastné, naprosto bez života a bohužel je to prostě dané geneticky. Důležité je používat správný šampon na jemné vlasy a střídat to, kondicioner max na konečky. Ale nic z toho nepomůže problém vyřešit, to totiž prostě jednoduše nejde. Maximálně něco trošičku pomůže na chvíli. Jediné u čeho vždy skončím je krepovačka 😂 udělá to luxusní objem a přísahám že se mě už kolik ženských závistivě ptalo jaktože mám tak husté a krásné vlasy 😂 když je krepovačka kvalitní, tak to vypadá moc hezky. Vlasy se nemusí mýt až 4-5 dní což je u mě naprostý zázrak. Jediná nevýhoda je, že vlasy časem ještě víc ztratí schopnost samy držet jakýkoliv tvar. Ale zajímavé je, že vlasy nemám vůbec zničené a to krepuji už léta každý 4. den