Ahojte všem. Ráda bych se Vas zeptala, zda mi něco doporučíte na jemné vlasy. Používám Biosil, ale přijde mi spíše na nehty. Moc dekuji za veškeré rady🤗Krásný den vsem🤗
@any301 Nevím, jestli je máte jemné přirozeně nebo vlivem těhotenství, nemoci apod., takže těžko říct. Já mám vlasy jemné odjakživa a dost mi pomohla změna kosmetiky. Nejdřív jsem začala používat profesionální přípravky od kadeřnice, pak jsem přešla na přírodní kosmetiku. Každá změna mi vlasy o trochu zlepšila. Jemné vlasy mám stále, ale jsou zdravější, pevnější, neelektrizují tolik, jako dřív a díky tomu, že se méně lámou, jsou i hustší.
Pokud jsou jemné od přírody tak to žádná kosmetika nemůže předělat. Jinak doporučuji pustit si videa na YouTube kde jsou rozhovory s trichologem ( odborník na vlasy a vlasovou pokožku)
Mě trošku pomohlo, když jsem začala používat regenerační šampon a kondicionér s keratinem. Kosmetika z přírodních produktů asi taky stojí za vyzkoušení.
co nějaké vitaminy? Vím, že na vlasy, plet a nehty je kombinace selen, zinek a vápník. Jednou za čas si je koupim i ja
Biosil jsem brala jen po porodu, trochu mi pomohl zlepšit stav po tom hormonálním koktejlu. Pak se vlasy vrátily k normálu. Jemné, celkem rychle se mastící. Nosím je ostříhané po ramena, jeden den rozpuštěné, druhý den do gumičky, někdy vydrží i třetí den. Myji je pouze kopřivovým nebo pivním šamponem. Jinak nic jiného nepoužívám a jsem relativně spokojená.
když máte prodloužene, nebo zahuštěné vlasy, používate na to i nějakou speciální kosmetiku?
Já mám vlasy super jemné, super mastné, naprosto bez života a bohužel je to prostě dané geneticky. Důležité je používat správný šampon na jemné vlasy a střídat to, kondicioner max na konečky. Ale nic z toho nepomůže problém vyřešit, to totiž prostě jednoduše nejde. Maximálně něco trošičku pomůže na chvíli. Jediné u čeho vždy skončím je krepovačka 😂 udělá to luxusní objem a přísahám že se mě už kolik ženských závistivě ptalo jaktože mám tak husté a krásné vlasy 😂 když je krepovačka kvalitní, tak to vypadá moc hezky. Vlasy se nemusí mýt až 4-5 dní což je u mě naprostý zázrak. Jediná nevýhoda je, že vlasy časem ještě víc ztratí schopnost samy držet jakýkoliv tvar. Ale zajímavé je, že vlasy nemám vůbec zničené a to krepuji už léta každý 4. den
@any301 Taky jsem brala biosil,curapil,Březovský vodu a všechno možné kvůli jemným vlasům, ale tím ze je mám jemne od přírody nic nepomohlo a na začátku těhotenství to bylo ještě horší 😃 přeji hodně štěstí jestli ti něco zabere ☺️