Ahojte, aky vitamin C pouzivate na tvar? Ja som pouzivala od la roche posay, geek & georgous ale chcela by som uz zmenit.... Viete nejakom fajnom za dobru cenu? Dakujem!
Taky pouzivam od kvitok + kyselinu salicylovou tak od kvitku a jsem moc spokojena jako @polakovakl . O seru od goodie jsem taky slysela, ale ozkousene nemam🙂
od Goodie čekám na recenzi od Katky Routový, ta ji ale nechce vypustit ven, dokud goodie nenaskladní.. já do toho půjdu 🙂 až bude 😀
Astrid řada s vitamínem C - rozhondě nejlepší poměr cena a kvalita. Sérum mne překvapilo. A to jsem zkoušela lecos, včetně drahých značek ze sephory - Ole henrikson a td.
Ahoj Holky,
ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se na Vaše aktuální tipy na ampule s vit. C a tvář?
Díky.
@zorizeli Ampule neznám, ale mám sérum od Havlíkovo apotéky a nemůžu si ho vynachválit.
Já používám na pleť ampule Praxis s vit. C, trpím dost na pigmentový skvrny, tak mi hezky vyrovnají tón pleti a hydratují. Objednávám na solobeauty, mívají tam na ně akce.
Já používám séra od Kvitoku, teď jsem měla hyaluronove od Nobilis Tillia a taky super. Jinak myslím že na Goodie dělali nějaký dvoj C sérum 😊