ANKETA:
Napište Vaší nejoblíbenější řasenku?🔝✔🆒️🚩👸👀👑😍👏
Která prodlouží, neslepuje, neobtiskává se...atp?
Děkuji 🌹🌹🌹
Ja jsem leta verna Max Factor 2000 calorie. Jedine jeji minus, ze rychleji vysycha. Na druhem miste Catrice rasenky (to zkousim ruzne).
Jednoznačně Bobbi Brown. Sice dražší ale bezkonkurenční.
Rimmel ScandalEyes Reloaded
Momentalne je pro me nejlepsi Maybelline Falsies lash lift s kartackem ve tvaru presypacich hodin.
Ale v drogerkach ji zacinaji vyprodavat, tak se obavam, ze zase budu hledat novou 🙄
Mě vyhovuje Miss Sporty žlutá ;).
Snad jediná, která mi nazvedne ty moje malé řasy.
L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara. Je vodeodolna smyvatelna horkou vodou. Asi nejlip ze vsech mi vydrzi nerozmazana, protoze na me se rozmaze uplne vsechno.
maybellinka asi jakakoliv
Hypnose doll eyes od lancome👍 dělá fakt nádherně dlouhé řasy a neslepuje se
Dneska jsem si schválně nalíčila každé oko jinou řasenku. Obě Catrice Glam & Doll. A zjistila jsem, že False Lashes víc prodlužuje než Sculpt & Volume. Mně o to prodloužení až tak nejde, ale píšu to, kdyby tobě jo :D
@adelisss
Recenze tak na půl, hodně píšou, že se rozmazává, černé kruhy pod očima, že na řasách nevydrží...?
@vanea
Na Notino velmi špatné recenze, stojí 700 Kč, čekala bych od recenzí více pozitivních reakcí?
@dejvitka
Používala jsem ji roky, ale opravdu po 14 dnech už je vyschlá..😕
To mi nepřijde. A to jsem se v práci i zapotila. Samozřejmě na bazén ji nenosím. Mně se třeba rozpíjela řasenka Yves Rocher Sexy Pulp a ta je tak 4x dražší. A výdrž daleko horší.
jeste jsem mela rada i od dermacolu zlutou Vampire myslim... kdyz ji uvidim, tak zase koupim
Na notinu má koukám blbých pár posledních recenzí a ty další se vztahují spíš k eshopu, protože lidem byla doručena vyschlá. Používám ji už roky a jsem spokojená🙂
@vanea Lancome Hypnose je jednička. Zkusila jsem jich dost, ale tato je top
Za mě je teďka moje nejoblíbenější od Essence Call me Queen
Maybelline dělá nejlepší řasenky, za mě Sky high a nebo ta žlutá colosum nebo jak se to píše 🤣
Lash sensational od Maybelline mi vyhovuje nejvic. Vcetne toho, ze jde velmi dobre odlicit vodou a zaroven prezije bazen kdyz do ni nesaham. 2000cal taky neni spatna, ale brzo vyschne, stejne jako lash paradise. Drazsi se na koje rasy nevyplati, benefit i lancome mi delaji stejny efekt
Lancome Hypnose určitě nej
Poslední dobou jsem si oblíbila řasenky od Catrice Glam & Doll (teď mám Sculpt & Volume). Řasy jsou hezky oddělené, řasenka se dá v pohodě vrstvit, s kartáčkem se mi dobře manipuluje. A přijde mi, že se vyrovná i daleko dražším řasenkám.
Super byla i jedna řasenka od Faberlic, kterou ale nevím, kde sehnat (byl to dárek).