Hydratační gel krém na obličej. Se kterým jste spokojené?

kikus16
18. črc 2020

Poradíte prosím nějaký hydratační gel krém na obličej? Kosmetička mi říkala ze si mám nějaký koupit, ale našla jsem jich jen pár na eshopech, do toho se mi moc nechce. V lekarnach jsem našla jen hydratační krémy ale ne gel-krem. Nevíte o nějakém dobrém? Děkuji

vzkazyzuniverza
18. črc 2020

Krem gel Malavit a nebo bambucke maslo.

zelenaesmolda
18. črc 2020

@kikus16
proc na sebe patlat zbytecne chemii?zkus neco prirodniho-ruzne oleje,bambucke maslo atd.

editah222
18. črc 2020

Já jsem magor na krémy, vyzkoušela jsem všechno: "levné" z drogerie, dražší z lékáren, drahé značkové, oleje i přírodní kosmetiku. Jako TOP teď mám značku Laneire, hlavně jejich hydratacni noční masku.

kikus16
autor
19. črc 2020

Děkuji všem 🙂

motley
29. črc 2020

Já zkusila, kde co ohledně hydratace a pak prostě zjistila, že bez séra žádný krém žádnou parádu neudělá. Na doporučení kamarádky jsem začala používat hyaluronové sérum no. 1 Gold od Di Angelo. Pane bože díky za ty dary 😀 pak nanesu Ziaju Kozí mléko noční krém. Po 3m používání se mi dokonce i vypnula vráska na čele od koukání do počítače. Jasně, že tam je, ale je menší. Pleť je konečně hydratovaná, pružná, sjednocená. Žádná mastná ani suchá místa a s akné, se kterým jsem měla velký problém a to ustoupilo a občas se objeví pupínek, ale rozhodně nic jako dřív.

sorella88
9. říj 2020

a co zkusit Euronu? Obsahuje minimum chemie, v přírodě odbouratelná, bez parabenů a není tam jen kosmetika, ale i prostředky pro domácnost, které opravdu fungují, a navíc je tam garance, tak že zkusíte a pokud vám nesedne, můžete do měsíce vrátit, to nabízí málokdo, pokud máte zájem, zašlu více info