Poradíte prosím nějaký hydratační gel krém na obličej? Kosmetička mi říkala ze si mám nějaký koupit, ale našla jsem jich jen pár na eshopech, do toho se mi moc nechce. V lekarnach jsem našla jen hydratační krémy ale ne gel-krem. Nevíte o nějakém dobrém? Děkuji
@kikus16
proc na sebe patlat zbytecne chemii?zkus neco prirodniho-ruzne oleje,bambucke maslo atd.
Já jsem magor na krémy, vyzkoušela jsem všechno: "levné" z drogerie, dražší z lékáren, drahé značkové, oleje i přírodní kosmetiku. Jako TOP teď mám značku Laneire, hlavně jejich hydratacni noční masku.
Děkuji všem 🙂
Já zkusila, kde co ohledně hydratace a pak prostě zjistila, že bez séra žádný krém žádnou parádu neudělá. Na doporučení kamarádky jsem začala používat hyaluronové sérum no. 1 Gold od Di Angelo. Pane bože díky za ty dary 😀 pak nanesu Ziaju Kozí mléko noční krém. Po 3m používání se mi dokonce i vypnula vráska na čele od koukání do počítače. Jasně, že tam je, ale je menší. Pleť je konečně hydratovaná, pružná, sjednocená. Žádná mastná ani suchá místa a s akné, se kterým jsem měla velký problém a to ustoupilo a občas se objeví pupínek, ale rozhodně nic jako dřív.
a co zkusit Euronu? Obsahuje minimum chemie, v přírodě odbouratelná, bez parabenů a není tam jen kosmetika, ale i prostředky pro domácnost, které opravdu fungují, a navíc je tam garance, tak že zkusíte a pokud vám nesedne, můžete do měsíce vrátit, to nabízí málokdo, pokud máte zájem, zašlu více info
Krem gel Malavit a nebo bambucke maslo.