V sobotu mě čeká svatba od kamarádky. Solárko v městě nemáme, prosím poraďte mi dobrej samoopalovák cenově dostupný a který seženu v obchodě v drogerce, nedělá fleky, vydrží. Ať nemusím objednávat přes internet. Koukala jsem na samoopalovací pěna Summer Sunset, 200 ml s DM.... má někdo zkušenost.? 🙂 děkují pěknou neděli všem 🙂
@patypresdevaty jsem na mateřské takže když jsme venku lítám za malou. A chodím do práce. Takže se to úplně nedá se opálit. A nevím teda ale u nás moc slunečných dní nebylo
A ono je potreba byt na svatbu tmavá?
@terez317 právě při lítání za detma se člověk venku opali ;)
To jsou zase odpovědi 😂 Asi paní shání samoopalovák, protože se nechce opalovat, nebo na to nemá čas...a asi chce být na fotkách ze svatby opálená, nechápu, co je na tom k udivení 😜 Já zkušenost mám s pěnou St.Moritz, ta je perfektní, ale nesplňuje to kritérium, že by ji měli někde běžně v obchodě, takže asi bohužel... V DM mívali velmi chválené mléko od Ziaji, ale mně nějak neseděla vůně, takže jsem ani nezjistila, jestli hezky opálí, nebo ne, ale můžeš zkusit 😉
@patypresdevaty Já jsem venku fakt denně od jara a mám opálený jen obličej a ruce od trička. Pokud tazatelka chce třeba šaty bez rukávů, tak to fakt nevypadá dobře, sama na fotách klientkám pleťovku sjednocuji. Takže trochu nechápu reakci.
Nepomohlo by chodit ven na sluníčko? 🙂 Jsem opálená jen pobytem venku bez vyloženého opalování, a to jsem světlý fototyp... Vždyť je většina léta za námi ;)