Dobrý samoopalovák. Doporučíte, prosím?

terez317
30. črc 2023

V sobotu mě čeká svatba od kamarádky. Solárko v městě nemáme, prosím poraďte mi dobrej samoopalovák cenově dostupný a který seženu v obchodě v drogerce, nedělá fleky, vydrží. Ať nemusím objednávat přes internet. Koukala jsem na samoopalovací pěna Summer Sunset, 200 ml s DM.... má někdo zkušenost.? 🙂 děkují pěknou neděli všem 🙂

patypresdevaty
30. črc 2023

Nepomohlo by chodit ven na sluníčko? 🙂 Jsem opálená jen pobytem venku bez vyloženého opalování, a to jsem světlý fototyp... Vždyť je většina léta za námi ;)

terez317
autor
30. črc 2023

@patypresdevaty jsem na mateřské takže když jsme venku lítám za malou. A chodím do práce. Takže se to úplně nedá se opálit. A nevím teda ale u nás moc slunečných dní nebylo

annk4
30. črc 2023

@terez317 uz dlouho používám z Dm samoopalovaci sprej. Jsem přirozené dost bledá a tohle mi vzdycky před letem dodá fajn odstín a nedělá fleky. Pokud to mate stihnout za týden, tak tímhle by to slo, kazdej den se šplíchnout a určitě to bude vidět.

j.a.n.i
30. črc 2023

A ono je potreba byt na svatbu tmavá?

patypresdevaty
30. črc 2023

@terez317 právě při lítání za detma se člověk venku opali ;)

slecnami
30. črc 2023

To jsou zase odpovědi 😂 Asi paní shání samoopalovák, protože se nechce opalovat, nebo na to nemá čas...a asi chce být na fotkách ze svatby opálená, nechápu, co je na tom k udivení 😜 Já zkušenost mám s pěnou St.Moritz, ta je perfektní, ale nesplňuje to kritérium, že by ji měli někde běžně v obchodě, takže asi bohužel... V DM mívali velmi chválené mléko od Ziaji, ale mně nějak neseděla vůně, takže jsem ani nezjistila, jestli hezky opálí, nebo ne, ale můžeš zkusit 😉

terez317
autor
30. črc 2023

@annk4 dekuji koupila jsem si ho 🙂)

terez317
autor
30. črc 2023

@slecnami děkuji za odpověď... 🙂)) přesně jak píšete
Opravdu na to nemám čas..(je toho více ale to tady nebudu rozebírat) . zkusila jsem koupit v DM. Jinak díky za tip Ziaju mám ráda když tak kouknu ještě po tom 😉👌🏼 pěkný večer

kamino
31. črc 2023

@patypresdevaty Já jsem venku fakt denně od jara a mám opálený jen obličej a ruce od trička. Pokud tazatelka chce třeba šaty bez rukávů, tak to fakt nevypadá dobře, sama na fotách klientkám pleťovku sjednocuji. Takže trochu nechápu reakci.

laura331
Odpověď byla odstraněná
Zobraz