Černé tečky. Co na ně?

marie123x
16. zář 2019

Ahoj všem, máte někdo prosím nějaký produkt, který by minimalizoval černé tečky? Ať už nějaké masky nebo cokoliv jiného.
Děkuji všem 😀

jituli84
16. zář 2019

@marie123x Zkusila jsem kde co, ale mě pomuže jen pravidelné čištění u kosmetičky 🙂

lv
16. zář 2019

Přesně, kosmetička. Doma čistím pravidelně ještě peelingem ryzovym od Missha, jilovou maskou taky Missha. Pokud sneses ovocné kyseliny tak The Ordinary 5% sérum (nepamatuju si jméno).

jituli84
16. zář 2019

Jinak někdo si ty černé tečky dokáže vymačkat i sám, ale já bych to nedokázala, a za těch pár minut trápení to stojí za to 🙂 Jinak vyzkoušela jsem i ultrazvukové čištění, ale u mě ty bezbolestné procedury asi nemají efekt

aselluska
16. zář 2019

Operuji sama, ale chce to vychytat, abych druhý den nevypadala jako klaun a nemusela nikam jít. A komentoval vám je někdo? Mě třeba spolužáci při hodiny čj-popis napsali téměř všichni, že nejsem ničím jedinečná, ale že mám na nose černé tečky, takže tím jsem výrazná! Jsem fakt ráda, že tímto 😀

kikimas
18. zář 2019

Ta kosmetička to zpravidla nejlépe vyčistí. Takže jednou měsíčně tam a máš vystaráno🙂

jituli84
18. zář 2019

@kikimas JJ souhlasim 🙂

marketanova
29. zář 2019

Dobrý den, důležité je pravidelně čistit plet a zároven něco dermo používat

katka_nedo
11. lis 2019

Mne pomahaji ty "cerne masky" slupovaci nebo od garnier cerny peeling atd

hojda
18. srp 2020

Na černé tečky je super The Ordinary. https://www.arome.cz/clanky/the-ordinary-peelin... + plus je super Tonik s kyselinou glykolovou jen pozor na sluníčko!