Ahoj, nemáte někdo taky ten problém, že když si nanesete řasenku, hrozně vás po tom bolí řasy?😁 Nebo nevěděl byste někdo co to je a co s tím? Zkoušela jsem více značek, i alverde - bio. Přemýšlela jsem i nad tím, jestli to nemůže být alergie, ale to by mě asi svěděly oči. Ale mě prostě jen bolí kořínky řas. Na netu jsem nic podobného nenašla tak už fakt nevím🙄 Moc děkuji za odpovědi😊
Zkus rasenku od La Roche-Posay.
Tak teď jsem nepoužila řasenku přes 2 týdny ale řasy mě bolí i tak. Už fakt vůbec nevím, ale z řasenky to asi nebude🙄
@anetakru a co zkusit kožní?
@maaaadlaaaaa zas tak to nehoří. A navíc teď ta covidová situace.. Ale je mi jasný že se to bez kožního časem neobejde, jenom sonduju jestli s tím nemá někdo zkušenosti.
Já jsem hoodně přecitlivělá na kosmetiku. Řasenku používám od Lavera. Alverde mi moc nevyhovuje. A pak je důležitý odličování, odličuju se už jen olivovým olejem, cokoli jinýho mě hrozně dráždilo..
@modra_zizala Já na tom nejspíš budu podobně.. Děkuju za tip!
Každý den odličovat, každý měsíc nejlépe měnit za novou, nemnout oči a dát jim třeba pár dní po sobě oddech a nelíčit pořád. Já když vidím známou jak se maluje starou řasenkou, která ji tahá za řasy a pak se odličuje jako když myje nádobí, tak se divím, že ty řasy ještě má a taky nadává, že ji bolí kořínky.