Bezoplachová péče na zacuchané vlasy. Poradíte, prosím?

2. črc 2024

Jaký je Váš TOP výrobek, co skutečně pomáhá? Zajímá mě vlastní zkušenost a ne vymyšlené recenze😁 😊

ivi88
2. črc 2024

Používám značku Caltha, bezoplachovy kondicionér ve spreji. A jsem spokojená i s šampony.
https://www.caltha.cz/kategorie-produktu/vse/pe...

autor
2. črc 2024

@ivi88
Děkuji, vůbec neznám, je to přírodní kosmetika. Vážně to funguje? Mám po mytí šíleně zacuchané vlasy, suché konce..potřebuji něco co opravdu pomůže. Po pravdě, více věřím osvědčeným firmám..🤔

ivi88
2. črc 2024

Pouzivam asi 3 roky ten kondicionér, i na dceru, protože po mytí nejsem schopna vlasy rozcesat. Mě klasické kondicionéry hrozně masti vlasy😒 Šampony různé střídam, ale taky je dobrý tenhle caltha.

xxx3d
2. črc 2024

gliss kur total
bezoplachový balzám.

drep
2. črc 2024

Jeden výrobek nic nezmění, jde celkově o péči o vlasy, ochranu při spánku atd.

esmeralda11
2. črc 2024

Gliss kur oil nutritive bezoplachový kondicionér, rozčesávání jde hezky, lépe než po klasických kondicionérech.

anniej
2. črc 2024

Doporučuju šampony korejských značek, v Rossmannu mají Daeng Gi Meo Ri, používám na vypadávání vlasů a už jiný nechci. Celkově zlepší stav vlasů. Jinak konkrétně bezoplachová péče - za mě nej Tomas Arsov Marulový olej. K sehnání taky v Rossmannu. Tekuté hedvábí Biosilk. Střídám.

exbordelar
2. črc 2024

My to s dcerou stridame a zkousime vsechny mozne znacky a rekla bych, ze vsechny bezoplachove kondicionery fungovaly dobre. Nejcasteji vsak pouzivame Gliss kur. Hlavne kvuli tomu, ze je asi nejdostupnejsi, maji ho v kazde drogerii i vetsim obchode. Opravdu funguje, u nej neslapnes vedle. Rozcesava se po nem jako po masle 😀 Navic ma plno druhu, zalezi, jaky mas typ vlasu a jakou potrebujes ochranu.

autor
3. črc 2024

@drep
Tak to je samozřejmě jasné, zase se musela ozvat paní chytrá s nevyžádanou radou...jak můžeš vědět, že se např. u spánku nestarám o vlasy? Ptám se pouze na přípravky...! V opačném případě by otázka zněla jinak, ale to by jsi se musela zamyslet, než jsi začala psát moudré rady...🙄😉👏

autor
3. črc 2024

@esmeralda11
Děkuji, toto vyzkouším, cena je příznivá ( 100 Kč), to by mohlo být ono 😊👏🙏

autor
3. črc 2024

@anniej
Můžeš poslat odkaz konkrétně jaký šampón? Děkuji

autor
3. črc 2024

@exbordelar
Ano, to vyzkouším 👏

drep
3. črc 2024

Božínku, tos mi to nandala! Ta otázka je stejně hloupá, jako jaký je nejlepší auto. Pro holku, co potřebuje převažet sportovní kočárek a invalidní vozík svý mamimky to bude auto s obřím kufrem, pro holku, co jezdí jenom po městě a věčně řeší, že není kde zaparkovat, to bude pidi autíčko, co se vejde do kterýkoliv díry. A stejně tak vlasy: jak máš strukturovaný vlasy? Potřebujou protein nebo hydrataci? Jako mají porozitu? Co hrubost? A co hustota? Bez toho se přece nedá odpovědět, ty pani chytrá🙈

exbordelar
3. črc 2024

Ja jsem ted kupovala tenhle na Alze - cena 78 Kc. Oproti Gliss, ktery stoji 110 - 150 Kc. Jak kde. Dala jsem ho dceri na tabor, takze nevim, jak funguje, ale verim, ze taky dobre.

autor
3. črc 2024

@drep
Všichni ostatní otázku pochopily...víc asi netřeba komentovat...

autor
3. črc 2024

@exbordelar
Vypadá taky dobře, děkuji za tip, vyzkouším po tom Glis 😊

somalicats
4. črc 2024

Anonymko, zkus to priste slusne. @drep ma pravdu, protoze to, co funguje na bezne rovne nebo vlnite vlasy, vetsinou nefunguje na vlasy kudrnate a pokud nenapises hned v uvodu, jake vlasy mas, tak se radi fakt blbe.
A ano, vlastni zkusenost, ja a moje 4 dcery mame vlasy bud rovne nebo vlnite, na ktere funguje prakticky cokoli z vyse uvedenych, nejmladsi pata dcera ma vlasy kudrnate a tam si jen s bezoplachovym pripravkem opravdu nevystacim, a nefunguji zadne bezne dostupne, nejlepsi zkusenost mam se znackou Shea Moisture.