Ahoj,
musím změnit lékaře. Je tu někdo, kdo chodil do Gynada v Kolíně? Jak jste byly spokojené, jak probíhalo těhotenství?
Screeningy dělají oni nebo posílají na jiné pracoviště? ❤️
@jeyre, plati se třeba nějaký těhotenský balíček, vyšetření a tak? Jsem z Prahy, tady se platilo vše, dokonce i určení pohlaví. 😅
Právě že nic. Když mi pak kamarádky z Prahy říkaly, co všechno platí, tak jsem valila oči. Mám dojem, že jsem platila 100 Kč za fotku z ultrazvuku. Jinak ty ultrazvuky u nich byly opravdu rychlovka, zkontrolovat srdíčko, růst a konec, na takový to ukazování co kde je a určování pohlaví jsem byla v nemocnici. Možná že při tom posledním screeningu by se na to zaměřili, ale to už jsem věděla, tak jsem nepátrala 🙂.
@jeyre, tak já nepotřebuji, aby mi půlhodiny něco ukazoval. Ale kdybych se zeptala na pohlaví, tak by byl problém?
Když to uvidí, tak ti určitě řekne. Rozhodně to nebude tajit, aby z tebe vytáhli nějakej absurdní poplatek.
Balíček mají od letoska jako novinku. Ale rozhodně ne za takové částky jako se to pohybuje v Praze. Ale asi to moc neřeší, já si balíček nezaplatila a pohlaví mi normálně řekl, aniž bych něco platila (přestože ho mají v balíčku rozepsané)...
Za mě Kolíně gynmeda nejlepší lékaři díky nim mám dceru a teď čekám druhé
Ahoj, chodím tam už sedm let a jsem spokojená. Kontroly v těhotenství probíhaly asi běžně, vždy rychlý ultrazvuk jestli mimčo roste a tak. Na první dva screeningy jsem byla v nemocnici, ten poslední mi dělali tam. To teda bylo před třemi lety.... Je to taková standardní péče, odpoví na otázky, vysvětlí, snaží se pomoct, ale nečekej třeba nějaký alternativní přístup. Mně to takhle vyhovuje, takže za mě spokojenost.