Ahoj,
hledám nějaký jiný kočárek (kromě Cybex Priam), který má tak velké větrání na korbě, že se miminko může v poloze na bříšku dívat ven do světa.
Jak hodnotíš Cybex Priam?
Nyní mám Bugaboo Fox a kromě toho korýtkového sezení a absence větrací části ho miluji. Co se týče jízdních vlastností a ovládání, tak by mě zajímalo, jestli je Cybex srovnatelný.
Děkuji
Ahoj,
pokud jde pouze o větrání, tak jednoduše kup potah korby z novějšího modelu Bugaboo Fox 3, protože ten se na původní model Bugaboo Fox lze nasadit.
Kočárky Priam – jsou především řadou městkých designových kočárků s puncem luxusu. K tomu mají stavěná kola a odpružení. S Fox řadou kočárků nelze porovnat, protože to jsou kočárky, které mají vychytané a citelné odpružení.
Co se srovnání modelů Fox a Priam týče, tak podobné srovnání jsem v poradně už dělala. Odpověď Ti sem připnu, abych se neopakovala. Jízdní vlastnosti v terénu, mají jednoznačně lepší všechny ročníky Fox modelů (nejsou tak často reklamovány, jak to bývá u Přím kočárků):
Držím Ti palce. Kdybys měla jakoukoliv další otázku, tak mi neváhej znovu napsat (s připomenutím se) do poradny. A nezapomeň odebírat Kočárkovou poradnu, Kočárkopedii nebo lulu_originally. Nepřijdeš tak o žádné novinky a inspirace ze světa kočárků.
Přeji Ti krásný den a příjemné kočárkování!
Vaše Ľudka
Kočárková poradkyně Modrého koníka