Ahoj hledám nějakou maminku na občasnou procházku nebo zajít někam na hřiště. Mám roční dcerku, tak třeba by se někdo našel. Kladno a okoli.
@swan42 ale ano chodíme, ale my nejsme přímo z Kladna, bydlíme na vesnici do Kladna to máme kousek, tak jsem myslela, že bych tu našla nějakou maminku se kterou bych se vždy domluvila a někam by jsme zašli.
Jo a na hřišti si určitě prohodim s nějakou mamkou par slov, ale to je asi tak všechno. 🙂
@anieenka1997 ja tim chtela jen rict, ze malokdo ti na tohle "rande na slepo" pristoupi. Lepsi je nejdrive navazat vztah (par slovama to zacina) a po case je pristupnejsi prochazkam 😉
@anieenka1997 Doporučuju mrknout i na nějakou FB skupinu, já si tak našla kamarádky - parťačky na inline bruslení, když byl sym miminko, normálně jsem si dala inzerát. Držím palce!
@lennus děkuju určitě zkusím 🙂
@anieenka1997 odkud přesně jsi? Za sebe doporučuju jít cvičit do Sokola na Kladno, po, st a pátek od půl 10,tam se vždycky s někým dáš do kontaktu ☺️
@nazka my jsme že Dřetovice 10 km od Kladna 🙂
Já našla nějaký cvičení na Kladně ale na Sitny, tak uvidíme. Určitě vyzkoušíme jít i do Sokola a uvidíme jaký to bude🙂 díky za tip🙂
Mě jde hlavně i o to, aby malá byla v kontaktu s dětmi. Plus mínus stejný věk 🙂
Ja tak nemám rada ty poloútočný komentáře aneb to je přesně důvod proč pak ženský hledají “kamarádky” s nějakými preferencemi (většinou jde stejně o socializaci dětí ne?). 😂😂😂 Já s ročním dítětem na hřiště fakt nechodim, jelikož nechodí a nevím co bych tam dělala. Cizi lidi oslovují minimálně, není mi to nucený konverzování příjemný. Chodíme ale do herničky (Pecička u OC Centrál - mají jen IG myslím) a je to tam fakt super a dokonce tam nebývá narvano 🙏. Jinak pro uživatele androidu je aplikace pro maminky, Mamio jestli se nepletu (mám apple tak si ještě pockam…).
@anieenka1997 nebo hernicka v Eozdelove. FitEMotion
@anieenka1997 a ty nechodis s holkou na hriste?
Muzes se dat do reci s nekym tam 😉
Jestli chodis porad na to samy, tak tam urcite budes potkavat porad stejny maminky. A kdyz si s nima parkrat popovidas, tak se pak muzete domluvit i na prochazce, vyletu, kafi...