Ahojte 🍀🙋najde se tu nějaká maminka ze Slaného?
Já jsem Káťa je mi 18 let a synovi je 9 měsíců a, syn se jmenuje po tatínkovi Eduard 🙋🍀 pokaždé jsem narazila na "špatnou" kamarádku co buď podrbala nebo se přestala bavit... Jsme normální rodinka plus pes... Na nic si nehrajeme 🍀😊 takže kdyby se tu někdo našel budu ráda 😊Mějte hezky den
Ty jo,tak já už hledám kamarádku hooodne dlouho. Tady je to vždycky tak,že mi holky napíšou pár zpráv,ale když pak třeba navrhnu osobní setkání, začnou výmluvy a nebo ještě předtím prostě přestanou psát.Uz jsem to vzdala. Bydlíme teď asi 2 roky v novém,máme tu tak pár známých, ale kamarádku ,se kterou bych se vídala,chodila ven, třeba i posedět někde..To vůbec. Teď čekám druhé mimčo a je mi jasné, že tu budu sama.Ale co,už jsem si asi i zvykla.
Holky taky to znám. Teď začátkem dubna jsem přišla o mimi v 5tt. Všechny jak říkáte ,, rádoby'' kamarádky z práce se proti mě nejednou otočily. Začaly mě osočovat z toho že jsem těhotná nebyla atd. Do té doby se tvarily jako největší kamarádky na světě a nejednou bác a otocka o 180° a jsem za největší lharku na světě, která je nechala ve štychu páč za mě nějaký čas musely chodit do práce. Hold některý ženský jsou fakt mrchy
A já kamarádky neřeším. Stačí mi jednou za čas pokecat s maminou a ségrama. Jinak co já si s holkou povím? Jak potřebuji nové topurko na sekeru,že budu impregnovat celtu a že ten novej bundeswehr nůž je fakt dobrej,až na ty střenky 😂
@jjasmina tak nějak 😊 já vždy natrefim na "kamarádku" co mě za dverma podrbe 😊i za blbou značku presnidavky což o takový ženský nemám zájem 😊, nebo se přestanou z ničeho nic bavit což nevím proč kort já potřebuji vědět důvod 🤣nesnáším fales
@hermanka88 asi tak nějak navíc já sem občas tak hodná až blbá kolikrát naivní, chlap je supr přítel ale ta ženská chybí😑 a odkud jste
@maruska2244 asi tak nějak já na sebe přitahuji sami cuz* falešný pomluvacny, chlap mi říká najdi si kamarádky a můžete chodit z malým ven, a pak to dopadá takhle lidem už nevěřím, nerada navazuji přátelství ale chtěla bych najít nějakou babu se kterou si budu rozumět a vídat (i s detma) popřípadě i chlapama 😊
@amazonkajanik já taky na fb do jedné skupiny jsem napsala, že si chci dodělat školu (vyucak dálkové) a že mi jde o ten kus papíru že bych pak chtěla k zaloznim vojákum 🤣 moc to nechápali 🤣Nojo nejsem ten typ co čeká na chlapa a popíji vínko u krbiku 🤣já sem tak povahove chlap co se týče sportu atd..
@maruska2244 jinak ztráty miminka mě moc. Mrzí před synem jsme taky přišli o mimi asi v 8 tt
@kata172019 taky jsem takový magnet.
Potkat v dnešní době nějakou normalni kamarádku je fakt zázrak. Zase na druhou stranu si říkám jen at si pomlouvají, aspoň jde vidět že je o mě zájem 😂 teď se s přítelem snažíme o další mimi, to je teď prioritní. Zítra se uvidí jaký to budou hrdinky až se s nima potkám 😂
@maruska2244 přesně ale přesně 😊😀a když už na někoho narazim tak jsou to kámošky těch pomluvacnych pipin 😊 a to je to samé...
Samozřejmě navíc nikdo z nich není upřímný
@kata172019 Já bydlím kousíček od Ostravy,v takové menší vesnici.Většinou mám právě problém i v tom,že když už si třeba rozumím s nějakou mamcou takhle ve skupince,tak jsme každá z jiného konce.Smůla no,co nadělám
Taky nemam kamaradky, mam kamarady, je to dost velky rozdil, ale kdyz ja na ty zensky tlachy a pomlouvani taky nejsem. A ani nechapou muj konicek - strilim z luku a obcas si zajedu na strelnici si zastrilet ze samopalu 🙈 jo, asi jsem proste divne jina 😂 ted mam za 6 nedel termin porodu a je mi jasny, ze s kocarkem budu trajdat sama. A uprimne, asi je mi to i jedno 🤷♀️ jinak, bohuzel, jsem z Tachovska.
No, já jsem ze špatné lokality.. škoda, někdo by se hodil.. hold Velká Bíteš.. je mimo.. 😀
Mně se kamarádky rozprchly do světa a nbeo nemají prtě, tak jsem pro ně.. mimo jejich zájem..
@kata172019 být armáda jako před 20lety,tak už tam jsem 😁 táta o mě říká,že jsem kluk. minulý měsíc jsem ho rozsekala,když jsem řekla,že si musím koupit vrtačku a detektor rozvodů 😂
Jinak na bushcraft jako takový mě přivedl přítel a pro velmi úzkou skupinu děláme i kurzy přežití. Jen jsem během těhotenství vypadla z formy,tak doufám,že to brzy doženu. Ale když někde řekneme,že jsme půl roku bydleli v lese,tak 😮😮😂
@papousekpaja ty mi straaasne někoho připomínáš,ale nemůžu vůbec přijít na to koho 🤣No,možná ma to do rána přijdu..nebo taky ne🤔🤔🤔🤣
@hermanka88 tak to jsem ted sama zvedava koho 😲. Vzpominej 😜 ikdyz tu osobu urcite nebudu znat, uz jsem slysela ze mam "dvojce" v jiznich cechach nekde u Budejic a dalsi v Norimberku.
@amazonkajanik my jsme s chlapem taky takový "jiný" chlap by nejradši koupil barák uprostřed lesa 😀
@kata172019 jo tak to já taky.. barák uprostřed lesa.. proto jsem na takové pidi dědině 🙂
@kata172019 jé,taková hájenka,to by bylo něco. Taky bych brala a hned by tam byly slepice,koza,nějaký ten záhon se zeleninou (i v lese to jde 😊)
@gryfis kdyby tu chlap neměl práci taky jdu pryč, my měli na vesničce krásný byt v pronájmu, psaný ten byt byl na bejvaleho zaměstnavatele chlapa co hodně okradal chlapa a nic za něj neplatil ani vzp nic a když chlap už musel změnit práci tak nás u majitelky pospinil aby ho nenapsala na mne 😊 ale čekám že bude líp 😊😊
Jsem kousek od Slaného kdo chce prdlou kamoslu s detmi at se ozve🙂
@kata172019 Dnes jsem zrovna o tom přemýšlela jaký jsou ženský svině nebo jen na mě se lepí takový rádoby kamarádky, že vlastně už nemám žádnou takovou se kterou bysme se fakt pravidelně viděli, co mám malou.. manžel je fajn,partner, partak, kámoš, ale kámoška to není no ..