Ahoj holky, co si myslíte o výrobcích z PEPCA? Co si myslíte, že se tam vyplatí kupovat, a co byste tam třeba nikdy nekoupily? 🙂 Zejména pak, co se týká výrobků jako pánvičky, hrnce, pekáče apod ...
@aselluska taky cena odpovida kvalitě, že... ale my odatantud mame treba talíře a dobry 😁
Oblečení nic moc, po prvním vyprani vytahane, jak kdyby to malej nosil několik let😇
No jako kvalita je děsna ale co zase za tu cenu chtít , kupuju tam dceři doplňky do vlasů , kupovala jsem tam kostým na karneval, puzzle a doplňky do bytu ale jako slouží to chvili a pak je to ma vyhození no
Já třeba nakupuju oblečení dětem hodně a zežmolkovaly asi dvoje legíny a vytahanýho nemáme asi nic.. To děti to oblečení dřív zničí ve školce nebo na zahradě... Nakoupila jsem pár doplňků, dětský hrníčky a obyčejný talíře pro děti.. Dál třeba nakupuji dětem věci na tvorbu (mají to na rozdíl od papírnictví za pár korun..)
Kupuju tam na dite fusekle a obleceni jen sedivy tricka, bez obarveny latky. Ta sediva vydrzi. Vsnocni ozdoby, cetky do domu (ramecky, prostirani, svicinky atd) vic nic. Pred tim me to tam bavilo ted uz fakt ne
Kupuju leginy pro dceru, i nějaké oblečení,- dřív, než to doslouzi mi z toho stejně vyroste, zničí, zabarví, atp., takže mi není líto za těch pár korun to vyhodit. Pár hraček, kvalita nic moc. Pánev hrnce bych tam nevzala (to mám Tescomu, Tefal)
Tak ja tam hodne kupuju detem ponozky (z lidlu byly hnedka proderavene,tyhle vydrzi dele a jsou levnejsi), vzdy par tricek (napr.do skolky nebo synovi do skoly,kdyz ma vytvarku,,aby mi nebylo lito,ze to znici,na ven,na doma),leginy pro dceru (drzi dobre a bude je nosit i druha dcera),pyzama, rukavice, kalhotky,koupila jsem tam i dceri kabelku,tutu sukne (ty jsou super!!!!),teplaky pro syna, spolecenskou kosili,nejake kalhotym trenky,i plavky detem (chodime plavat casto,takze se znici ty i ty)..... dale ramecky na fotky,prostirani,mam ubrus, povlaeky na male polstarky, deky, svitici koule, sponky pro dceru, ted i lepidla,lepici pasku,nuzky, puzzle,spolecenskou hru kurnik-jako ne vse bych si tam koupila,ale co jsem si koupila,tak je fajn.....jen trika maji po susicce krivy strih,ale to se vydrzi 🙂)) ale vzdy to vse jeste i prodam 🙂))) za me dobry 🙂)))
Jak co, body pro miminka se často vytahují, není se co divit, za 50Kč, kalhoty pro větší a tepláky vcelku OK.
Já tam kupuji pro vnučku oblečení a jsme spokojeni není to drahé a stejně za dva měsíce je to malé.A co se týče žmolkování tak se stává že koupím kdekoli jinde a také se žmolkuje.Nádobí tam nekupuji jepravda že pánve nejsou kvalitní.A kvalitní pánve stojí několikrát tolik co v Pepcu.
Kupovala jsem hodně dětem oblečení, když byly malé, synovi ještě ted, jak se učí jíst, je vše hned špinavé a flekate, takže mi to není líto peněz. Dceři legíny, hlavně z Pepca, má je nejradši. Z jinych obchodu ji moc nesedí, je drobná a vše ji padá. Z Pepca jsou fajn.
Jinak kupuju věci, od kterých nečekám dlouhou výdrž - věci na vyrábění, na kreslení, to hlavně tam. Nějaké dekorace taky.
Pánve a hrnce bych si tam nekoupila, to si radši připlatit za kvalitnější věci, co vydrží.
@obara123 V Pepcu kupuju oblečení dětem v kategorii "do školky" - tzn. nestojí moc, nevydrží moc a nevadí mi, když ho brzo nevypratelně zašpiní nebo zničí - typicky punčochy, tepláky a trička. Koupila jsem tam i slavnostní šaty pro dceru, měla je na sobě párkrát a třeba na focení udělaly velikou parádu za málo peněz (a i po roce pořád drží). Velikosti jsou menší, hodně se toho ještě zdrcne v pračce nebo sušičce.
Hračky tam kupujeme jen občas, za dobrou cenu tam bývají puzzle Trefl s licenčními obrázky nebo třeba autíčka Hot wheels, hodně věcí na tvoření (pastelky, fixy, plastelíny), "party" doplňky typu balonky a brčka a taky kancelářské potřeby.
Dětem jsem tam koupila i hrnky do školky (á 19,-) vypadají pěkně a na keramice se snad nedá nic zkazit. Doufám, že použité barvy jsou ok, snad by to jinak nedali do tak široké distribuce.
Mám od tam vlastně i povlečení a je moc fajn - dobrý materiál i ušití.
Kupujem tam iba oblečenie pre malých do škôlky- tepláky, tričká, ponožky, pyzamko. Za tu cenu mi nie le mi to, že z toho rýchlo vyrastú, alebo to nevypratelne zničia. Iné tam nakupujem nic.
Já jsem se v tom slavném Pepcu byla podívat asi 2x. Chtěla jsem vědět, co je na něm tak zázračného. Musím říct, že u tohoto typu obchodů mi strašně vadí takový ten umělý smrad, který v obchodech je. Už jen to mě od jakéhokoliv nákupu odrazuje. Nekoupila jsem nikdy nic a myslím, že ani nekoupím. Rozhodně bych si netroufla koupit cokoliv pro miminka, hračky, nádobí a potřeby do kuchyně. V tomhle Pepcu fakt nevěřím.
No já tam kupuju synovi spodky, ponožky a trička. Občas se tam najdou fajn tepláčky do školky. Ale třeba bundy tam podle mě jsou hrozné. Pro sebe jsem tam nekoupila nic, ale jako obchod mi to přijde jak lepší ťamani.
Oblečení jak které. Něco drží už dva roky, něco po pár vypranich na vyhození.
Dekorace jsou super.
Nádobí nic moc. Koupila jsem sítko a po dvou použitích zrezlo (zlata IKEA)
Super jsou puzzle, cenově velmi výhodné.
Hračky jak které. Máme kluka, tak semtma vezmeme nějaké autíčko a zatím všechny docela drží.
Já jsem tam teda koupila třeba hrnečky, vařečky, prostírání, nějaký oblečení, dekorace, boxíky do kuchyně apod ..s tím jsem zatím neměla problém, ale teď jsem zkusila koupit i hrnec a nevím no, mám strach aby to při zahřátí nepouštělo nějaký chemický sr*čky do jídla, ale zase si říkám, že to je zákonem ošetřené a takové výrobky se snad vůbec nemohly prodávat
Myslím že kvalita odpovídá ceně. Oblečení nic moc, mám odtamtud pár kousků (něco jsem dostala)- tričko se po dvou vypráních vytahalo/smrsklo že je nenositelné, tepláky syn po dvou dnech prodřel. Jedině snad ponožky vydržely. Pak máme stolní hru, ta je v pohodě. Kluci dostali nějaká autíčka, po několika dnech většinou rozbitá, i když jedno drží už rok. Měla jsem nějaké náčiní do kuchyně a vše se po několika použitích rozbilo. Takže já tomu moc nedůvěřuji a věci tam pořizuji když od nich neočekávám dlouhou životnost.
Občas tam synovi koupím trička, tepláky, kalhoty, mikiny, s tím jsem celkem spokojená. Já sama jsem si koupila akorát kabelku a látkové boty. Hraček pár odsud máme a bez problému (puzzle, stavebnici, něco do vany, auta atd.) Nádobí tam nekupuji, pouze malému dětský talířek a hrneček. Jinak tam kupuji ještě sadu baterií, odchlupovací válečky a podobné věci, je to levnější než jinde.
Nadobi do kuchyne nekupuji, kupuji hracky, obleceni, gumicky do vlasu, svicky, a organizery/krabice na hracky. Hracky celkem dobre, obleceni pro mimi dle mne trochu site ledabyle, na nase dite uzke rukavy a mensi velikost, cca o 1 cislo, nez mu je u jinych znacek.
Dcera chce oblečení (tricka, leginy a pradlo) jedině z Pepca,takže tam nakupujeme. Vzhledem k tomu , ze na jakýchkoliv leginach má do měsíce děravý kolena,tak čím levnější tím lepší.😅Já odtamtud mám oblečení na doma a manžel tam našel jednu dobrou pánev.
@martaskaaa ano, cena tomu opravdu odpovídá, zase na jednu stranu jsou tam věci hezké a chodím tam ráda, ale musím přemýšlet nad tím, co od toho očekávám
Já tam nakupuji už roky. Když se to zničilo ve školce, tak mi to ani nebylo líto. Ale teda nevím, po nás to nosí i neteř, nic se mi nikdy nerozpadlo. Neteř to má už jako horší trička na ven, záleží, jak perete. Na jakou teplotu a otáčky.
Oblečení je tam katastrofa. Bundy, tepláky, mikči ještě ok, ale body apod určite nebrat. Po dvou vyprání ztrácí tvar a žmolkovatí. Hračky asi ok, pár jich máme a nemam s nimi problém. Ale co by člověk čekal za tu cenu. Holt za kvalitu si musíte připlatit.
Pro mě je Pepco katastrofa, co do kvality dětského oblečení, nejvíc mi asi vadí složení, často je to jen umělotina. Párkrát jsem něco zkusila, ale dopadlo to tak, že po prvním vyprání tvar v háji, rezavé patentky, kolem kterých se to trhalo. Sem tam tam koupím drobnost typu lepidlo na papír nebo nějaký košíček. Ale většinou vycouvám už ve dveřích, protože to tam smrdí jako ve vietnamské tržnici.
Tak hlavně ne hrnce 😁 Jednou jedinkrát jsem v něm uvařila těstoviny a už jsem je slila s oloupanym vnitřkem a to tak, že opravdu hodně.. Dobrou chuť že.. Takže to už nikdy.
Jinak leginy pro dceru když chodila do školky byly super, za tu cenu bylo úplně jedno ze za týden prodrela kolena 😉
Za mě hlavně miminkovské oblečení šílená katastrofa, ani bych ho tam nekoupila, ale dost jsme ho dostali právě z Pepca, po vyprání o velikost menší 😀 a bez původního tvaru, takže vše měla malá jen jednou na sobě. U oblečení pro staršího - tam je to tak 50/50 - něco v pohodě, něco odpovídá ceně. Hračky bych tam miminkům určitě nekoupila, stejně tak nádobí nebo cokoliv do kuchyně a na dospělé se mi oblečení taky vůbec nelíbí.
A nejvíc mě pobavilo lepidlo, které vůbec nelepilo 😀
Kupuji tam spotřební věci do kuchyně, jako houbičky, hadry, pak jsem tam nakoupila spoustu plastových košíčků, jinak oblečení nic moc, vše co jsem tam koupila se hned žmolkuje, hračky tam kupuju jen jako legraci, nic to nevydrží, všechno chatrný, slabé plasty se lámou, dítěti bych je nekoupila. Nádobí ve kterém budu péct nebo vařit bych tam určitě nekoupila, je to všechno z plechu, který brzo zrezne a použity materiál zdravotně nic moc už jen podle země původu, a pokud si to tu bude někdo schválit, to co jsem psala je jen můj názor a zkušenost. Takže vyplatí se tak kupovat věci, od kterých se toho moc dlouhodobě neočekává.