Plánujeme koupit kočárek na lednové miminko.Bývají nějaké podzimní slevy nebo výprodeje kočárků?
Ano, byvaji velke slevy na Dny Marianne.
Doporucuju sledovat slevove kody na o2extravyhody.cz
Měli jsme krásný hluboký kočárek z druhé ruky. Byl jako nový a bez problémů jsme ho ještě prodávali dál. To jenom další tip, jak se dá ušetřit.
Mohlo by něco být v rámci for babies veletrhu ( tuším začátek října) jestli bude
@kamajin90
doporucuju kocar koupit z druhe ruky,novy se ti nevyplati,prodas ho pak za zlomek ceny,jestli vubec.
@zelenaesmolda záleží jaký kočárek. Já jsem vystřídala už 4 kočárky a vždy jsem je prodala dobře 🙂. Záleží jestli prodáváte nějaký polský kočárek (Tako,...) nebo značkový (např. Joolz, Neonato, X-lander,..... ). A taky jak ten kočárek po používání vypadá, jestli je odřený apod.
@jirovapa
to jo,ale i ty drahe kocarky se prodavaji za celkem nizkou cenu,ono totiz dneska vetsina lidi chce vsechno nejlepe zadarmo a jeste s dovozem...navic diky fb bazarum je velka konkurence a nabidka prevysuje poptavku.
Doporučuji si na Heurece vyhledat typ kočárku, který chcete (nebo podobný) a pak se dole mrknout na graf vývoje cen. Tím zjistíte, kdy jsou ceny nejnižší.