Podzimní sleva na kočárek. Bývají slevy nebo výprodeje?

kamajin90
10. srp 2020

Plánujeme koupit kočárek na lednové miminko.Bývají nějaké podzimní slevy nebo výprodeje kočárků?

sigyn
10. srp 2020

Doporučuji si na Heurece vyhledat typ kočárku, který chcete (nebo podobný) a pak se dole mrknout na graf vývoje cen. Tím zjistíte, kdy jsou ceny nejnižší.

krupka3
10. srp 2020

Ano, byvaji velke slevy na Dny Marianne.

martiniquest
10. srp 2020

Doporucuju sledovat slevove kody na o2extravyhody.cz

ovin
10. srp 2020

Měli jsme krásný hluboký kočárek z druhé ruky. Byl jako nový a bez problémů jsme ho ještě prodávali dál. To jenom další tip, jak se dá ušetřit.

bassetlady
10. srp 2020

Mohlo by něco být v rámci for babies veletrhu ( tuším začátek října) jestli bude

zelenaesmolda
10. srp 2020

@kamajin90
doporucuju kocar koupit z druhe ruky,novy se ti nevyplati,prodas ho pak za zlomek ceny,jestli vubec.

jirovapa
10. srp 2020

@zelenaesmolda záleží jaký kočárek. Já jsem vystřídala už 4 kočárky a vždy jsem je prodala dobře 🙂. Záleží jestli prodáváte nějaký polský kočárek (Tako,...) nebo značkový (např. Joolz, Neonato, X-lander,..... ). A taky jak ten kočárek po používání vypadá, jestli je odřený apod.

leneee
10. srp 2020

@kamajin90 detsky dum a malvik mivaji na podzim slevy

zelenaesmolda
10. srp 2020

@jirovapa
to jo,ale i ty drahe kocarky se prodavaji za celkem nizkou cenu,ono totiz dneska vetsina lidi chce vsechno nejlepe zadarmo a jeste s dovozem...navic diky fb bazarum je velka konkurence a nabidka prevysuje poptavku.