Lidl výprodej před rekonstrukcí

andreavoborilova
19. kvě 2019

Ahoj, právě skončil výprodej v Plzni - Gerská ulice. Byla jsem tam a jen lituju že sem to nezjistila dříve 🙈. Fronta šílená, lidí jak much, ale i tak se to velice vyplatilo. Nakoupila jsem všechno možné , oblečení pro mě partnera i děti bundy máme tak na 3 rok dopředu 😂 hračky, nějaké elektro . Super bylo to , že jedna papírová taška Lidl stala 200kc a bylo jedno kolik toho tam nacpete obsah mohl být pouze oblečení a boty. Celkem když sem to spočítala jsem ušetřila 14000 . Za celý košík nacpaný tak že mě z toho věci padaly mě vyšel na 1800kc úžasný. A teď k věci ptala jsem se na stránkách Lidlu jestli mě můžou napsat kde bude další výprodej a odpovedi jsou typu nemůžeme říct nevíme nebo sledujte naše stránky na fb ale tam sem noc nenašla ani o současném vyproseji je tam jen ktera prodejna přijde modernizacï ale ne v každé je ten výprodej , chápu že nechtějí aby se to rozneslo až moc aby tam nebyl ještě větší chaos než byl, ale ...... Tak by bylo fajn kdyby když nějaký vyprodej někde začne že by se to tu mohl zveřejnit od kdy do kdy se koná. Lidl to veřejně totiž nikde nenapíše prej jsou vždycky v daném místě oznámení to ale zjistí jen ti lidé co bydlï okolo. Takže pokud má někdo zkušenosti rady zážitky z těchto vProswju tak sem s nimi .

malenka3
19. kvě 2019

Sleduješ jejich FB? Tam se to občas objeví. Ne pro všechny prodejny, někdy jo.

larascont
20. kvě 2019
Uživatel larascont je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od larascont.

Také jsme byli na jednom výprodeji dozvěděla jsem se o něm přes kamarádku která v lidlu dělá ale byla se mnou i má drahá polovička takže si nakoupil i nějaké nářadí a těch ušetřených peněz. 🙂

andreavoborilova
autor
21. kvě 2019

@larascont a můžu se zeptat kde a kdy to bylo (město) děkuju 😉

sonisek
21. kvě 2019

Když jsem viděla ty fronty,tak jsem odmítala tam jít,ale kamarád tam nakoupil prý taky hodně výhodne. Ono než jsme to zjistili,tak bylo taky pozdě. Hlavně,že bylo,kdy Lidl zavřou,a pak najednou jsme viděli fronty 😂😂 b

andreavoborilova
autor
22. kvě 2019

@sonisek přesně tak já sem tam šla taky až poslední den 🙈