Mate zkusenosti s Empik foto? Zajima me zejmena vyvolavani fotek. Dekuji
Objednala js cca 200 fotek 10x15 a nějaké 20x30 a naprostá spokojenost. Menší fotka mě vyšla na 1.8. A t větší na cca5 Kč s nějakými slevami
Týden zpět jsem nechávala vyvolat profi fotky a ve výsledku nebyly tak nádherně zářivé jako na pc
Jsou krásné, ale když vím jak vypadá originál, tak rozdíl vidím
Nevím čím to je, jestli jsem měla vybrat ještě lepší papír..
Každopádně tisku u běžných fotek bych se nebála, to bude ok, taky s rychlostí dodání jsem maximálně spokojená
@sabine_
@hanicka2310
@no1
Dekuji za odpovedi. A na jake papiry z jejich nabidky jste nechaly tisknout. Chci prave tiaknout profi. Mam v planu vyuzit papir premium lesk. Premium jemneho se bojim (neboli hedvabny), vypada to, ze to nebude onco. A jelikoz se jedna o darek pro ostatni, tak trosku jsem si pohravala s myslenkou samet, ale mam z toho obavy. Drive jsem vyvolavala u cewe, klasicke foto jde znat od premiumky, ale jednou se mi stalo, ze teda 0 rozdil, tak nevim, zda me osulili ci co... pak jsem vyvolavala i u happyfoto, ale nevim nevim.. tady tato spolecnost ma docela dobre ceny, ale reference jsou ruzna. Dale k tem profi chci vyvolat i obyc.foto z fotaku, nevite jak s orezem? Proste klasika? 10x15 bude 10 x kratsi okraj nez 15? A co.mobil? Bude to 10x15 ve stylu 10x delsi okraj, anebo udelaji bile okraje, anebo to oriznou?
Ma jeste nekdo zkusenosti?
@priefi s velikostí je to tak že si tam fotky nahrsjes do aplikace a pak si každou fotku upraví do velikosti třeba 10x15. Takže žádné okraje 🙂
Zrovna nedávno mi od nich přišlo cca 300 fotek a musím říct, že jsem moooc spokojená. Příště budu objednávat také odsud 😉