Dobrý večer ženy. Ktorú zoo odporúčate,Zoo Ostrava alebo Zoo Olomouc? Máme to zhruba na rovnako a išli by sme s dvomi deťmi vo veku 10 a 6 rokov. Ďakujem veľmi pekne za každú radu. 👍
@michaela666 souhlasím, z těchto dvou Ova.
Jinak pokud byste zvažovali další, tak super je Zlín.
@veroniquecz Zlín je za mě naprostá jednička.
Ostrava, jednoznačně. Případně Zlín, pokud by byl i ten ve zvažovaní, ten bych dala na první místo. Zlín > Ostrava > Olomouc.
V zoo Olomouc se nám zalíbila jen cesta mezi vlky vláčkem to bylo pro děti super.
Za mě Ostrava - Zlín - Olomouc 🙂
Líbila se mi víc ZOO v Olomouci. Sice teď v Ostravě mají nové velké hřiště. Ale trochu mě štve, že v Ostravě je vstup do ZOO na kopci, člověk jde celou dobu z kopce. A pak s unaveným děckem má vylézt ten kopec zpátky. Sice tam jezdí vláček, ale i tak. V Ostravě se mi prostě nelíbí umístění ZOO. Olomoucká ZOO mi přijde hezčí.
Jinak samozřejmě ZOO Zlín je top, jak tu píšou holky.
urcite Ostrava, Olomouc mame kousek a je to vcelku slabota.
Za mě taky Ostrava 🙂.
@adelisss a kde je problem , my jedem vzdy vlackem 🙂
Za mě také Ostrava. Olomouc v posledních letech z mého pohledu stagnuje, teď se tam navíc vyměňují inženýrské sítě, ale zase pro milovníky malých opiček je super. V Ostravě je kromě zvířat i fůra hřišť (v ceně) i klidných bočních cestiček, takže si na své přijde každý.
@veronicka89 Vláček je někdy plný. Jinak v Olomouci mají lávku makaků, pavilon, kde se prochází mezi netopýry, akvárium se žraloky,... To mi prostě přišlo zajímavé a v Ostravě to není. V Ostravě se nám nejvíc líbilo krmení koz, ale to je i v Olomouci. Hezký je i výběh slonů a pavilon opic. Kdybych si chodila s děckem hrát do ZOO na hřiště, tak volím Ostravu. Ale my chodíme do ZOO kvůli zvířatům.
@adelisss zoo je na vylet od rana do vecera 🙂 takze pro me je ostrava ok ;)
Zoo Olomouc za nás bylo velké zklamání. Ostrava je hezká 🙂
Super,tak myslím že je rozhodnuté. 😀. Ešte by som sa spýtal,keď pôjdem od Fridek-Mistek do Ostravy,treba tam diaľničnú známku?
Dálnice Frýdek-Ostrava je zpoplatněný úsek, úseky bez dálniční známky jsou vždy jen městské okruhy, mezi dvěma městy je třeba známka. Ale cesta z Frýdku do Ostravy mimo dálnici je jen o 10 minut delší. 😉
Určitě Ostrava. Olomoucká zoo mi ve srovnání a ostravskou přijde nudná - ať už pavilony se zvířaty nebo vyžitím pro děti. Navštěvujeme ji každý rok jen díky tomu, že kamarádka bydlí hned "za plotem".