ZOO Ostrava vs. ZOO Olomouc. Kterou vybrat?

10. dub 2024

Dobrý večer ženy. Ktorú zoo odporúčate,Zoo Ostrava alebo Zoo Olomouc? Máme to zhruba na rovnako a išli by sme s dvomi deťmi vo veku 10 a 6 rokov. Ďakujem veľmi pekne za každú radu. 👍

michaela666
11. dub 2024

Určitě Ostrava. Olomoucká zoo mi ve srovnání a ostravskou přijde nudná - ať už pavilony se zvířaty nebo vyžitím pro děti. Navštěvujeme ji každý rok jen díky tomu, že kamarádka bydlí hned "za plotem".

veroniquecz
11. dub 2024

@michaela666 souhlasím, z těchto dvou Ova.
Jinak pokud byste zvažovali další, tak super je Zlín.

michaela666
11. dub 2024

@veroniquecz Zlín je za mě naprostá jednička.

pipi_puncocha
11. dub 2024

Ostrava, jednoznačně. Případně Zlín, pokud by byl i ten ve zvažovaní, ten bych dala na první místo. Zlín > Ostrava > Olomouc.

enli
11. dub 2024

V zoo Olomouc se nám zalíbila jen cesta mezi vlky vláčkem to bylo pro děti super.

linusha
11. dub 2024

Za mě Ostrava - Zlín - Olomouc 🙂

adelisss
11. dub 2024

Líbila se mi víc ZOO v Olomouci. Sice teď v Ostravě mají nové velké hřiště. Ale trochu mě štve, že v Ostravě je vstup do ZOO na kopci, člověk jde celou dobu z kopce. A pak s unaveným děckem má vylézt ten kopec zpátky. Sice tam jezdí vláček, ale i tak. V Ostravě se mi prostě nelíbí umístění ZOO. Olomoucká ZOO mi přijde hezčí.

adelisss
11. dub 2024

Jinak samozřejmě ZOO Zlín je top, jak tu píšou holky.

marselina
11. dub 2024

urcite Ostrava, Olomouc mame kousek a je to vcelku slabota.

tasimia
11. dub 2024

Za mě taky Ostrava 🙂.

veronicka89
11. dub 2024

@adelisss a kde je problem , my jedem vzdy vlackem 🙂

lenerka1
11. dub 2024

Za mě také Ostrava. Olomouc v posledních letech z mého pohledu stagnuje, teď se tam navíc vyměňují inženýrské sítě, ale zase pro milovníky malých opiček je super. V Ostravě je kromě zvířat i fůra hřišť (v ceně) i klidných bočních cestiček, takže si na své přijde každý.

adelisss
11. dub 2024

@veronicka89 Vláček je někdy plný. Jinak v Olomouci mají lávku makaků, pavilon, kde se prochází mezi netopýry, akvárium se žraloky,... To mi prostě přišlo zajímavé a v Ostravě to není. V Ostravě se nám nejvíc líbilo krmení koz, ale to je i v Olomouci. Hezký je i výběh slonů a pavilon opic. Kdybych si chodila s děckem hrát do ZOO na hřiště, tak volím Ostravu. Ale my chodíme do ZOO kvůli zvířatům.

veronicka89
11. dub 2024

@adelisss zoo je na vylet od rana do vecera 🙂 takze pro me je ostrava ok ;)

nikishkaaaa
11. dub 2024

Zoo Olomouc za nás bylo velké zklamání. Ostrava je hezká 🙂

autor
11. dub 2024

Super,tak myslím že je rozhodnuté. 😀. Ešte by som sa spýtal,keď pôjdem od Fridek-Mistek do Ostravy,treba tam diaľničnú známku?

makmak28
11. dub 2024

Dálnice Frýdek-Ostrava je zpoplatněný úsek, úseky bez dálniční známky jsou vždy jen městské okruhy, mezi dvěma městy je třeba známka. Ale cesta z Frýdku do Ostravy mimo dálnici je jen o 10 minut delší. 😉