Zatím nechci školku, kam s dítětem? Brno

qwertyn
24. únor 2017

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké aktivity provozujete s dětmi, kterým ještě nebyly tři roky? Dcera by chtěla někam mezi děti, ale zatím bych brala něco, kam bych chodila s ní. Nějaký kroužek, tvoření, montessori.... Nemáte nějaký tip na něco v Brně? Nejlépe Bohunice, Lískovec..

janawei
24. únor 2017

Se synem, skoro 2,5 roku, chodíme jednou týdně už delší dobu do hudební školy Yamaha. Mají lekce po celém Brně, co jsem tak postřehla. Jinak chodíme občas do tvořivých dílniček tady do jednoho dětského klubu, ale je to mimo vaše požadované lokace. A kousek od nás je další dětský klub, kde mají taky spoustu aktivit pro prcky - cvičení, tancování, tvoření,... Myslím, že spousta podobných klubů bude všude po Brně. A plus ho dávám 2 x týdně na dopoledne na hraní do toho dětského klubu, aby si zvykal na děti, hrál si jinak, než doma a trochu si ode mě "odpočinul".

hermanecka
24. únor 2017

Ja s 2letou dcerou chodila ve Starem Liskovci do Linky provozovanou Luzankami..kurz se jmenuje Barvinek..byval kazdy ctvrtek 9-11hod..tvoreni s maminkami+cviceni a zpivani..plati se jednorazove 70kc vzdy pri zacatku..coz je fajn,v pripade nemoci nic nepropada

qwertyn
autor
24. únor 2017

@hermanecka jé děkuji, to by bylo přesně ono. To jsem ani nikde nenašla, podívám se na to.