Jaký byste doporučili zábavný park na celý den, nejlépe včetně vodního světa?
Za mě nejlepší Mirákulum a hodně za tím pak Fajn park.
Chceme zkusit něco nového. Děti 10 a 7 let.
@anonymous_ka Dnes jsme byli po delší době v Krtkove světě a nedoporučuji… Je to tam už totálně prekombinovane a kýčovité. Líbily se mi tam ty dřevěné prolezacky ve stínu a potucky. Nyní cely ten lunapark a na každém rohu lakacky pro děti, různe automaty, hopiky, nesmysly… 🙈 Pořad tam něco pridelavaji, přitom nestíhají pečovat, je tam chaos a bordel. Jídlo kapitola sama pro sebe, zákaz vnaseni vlastních potravin, oběd plastovým priborem v papírovém kelímku, káva nedobrá, oschle smutné zákusky za 100 Kč/ks. Pardon, ale takhle jsem dnes zažila já.
Mirakulum je boží, tam to milujeme.
V Krtkově světě jsme byli jednou, před 4 lety, a pro mě teda velké zklamání. Tam už bych nešla.
Co Farmapark Soběhrdy? A hodně jsme si užili Botanicus a Zěměráj. To nejsou vyloženě zábavní parky, ale děti to moc bavilo.
Funpark v Liberci, ale je pouze vnitřní, žádné venkovní prostory...
Nic srovnatelneho s Mirakulem u nas neni. Krtek je katastrofa, za ty prachy. Neni to totez, ale Majaland a Sobehrdy taky zabavi. Jinak vyjet za hranice, do PL nebo DE.
Za nás naprostá spokojenost zde a jídlo perfektní a za super ceny🙂Je to teda menší, ale my tam byli od půl 10 do půl 3.
https://www.vrunoffpark.cz/
Podívejte se do Polska do Energylandie.
Já bych jela do Europa parku, je to sice dál a bez pojistky bych tam nešla ale co si pamatuju tak to bylo fajn 🙂
@marunkaa Taky jsem na tohle téma založila diskusi, ale moc se nerozjela. U nás Aquapalace Praha a Mirakulum nejoblíbenější v ČR, Moravu jsme moc nezkoušeli. Na začátku léta jsme byli v Energylandii a to byla pecka! Je to tedy spíš pro větší, mají tam i mokrou tobogánovou část. Jen na některé atrakce je povoleno od 140 cm a striktně to hlídali (136 neprošlo), což může být k vzteku, když je to těsný... Teď jsem našla soupis těhle v Německu https://www.top-pojisteni.cz/pojistovaci-poradn... a sbírám recenze od ostatních. Asi zkusíme ten Europa park, tak pak když tak napíšu...
@heidi91 My se pojišťujeme při každém vycestování, ale je pravda, že jsem nikde nedumala nad tím, jestli zábavní parky nespadají do jiného než klasického pojištění. Víte, jak to myslím, stejně jako se sporty - ty se taky připojišťují, když stoupá adrenalin 😀. Nemáte ponětí, jak to je?
V Beskydech je dětský park na Bílé. Není to ale nic tak obřího jako třeba Energylandia. Ale je to v hezkém prostředí, dá se vyjet i lanovkou na blízkou zbojnickou horu, kde jsou v přírodě další aktivity pro děti.
Hodně atrakcí je i na Dolní Moravě (stezka v oblacích, Mamutíkův vodní park, visutý most, bobová dráha), ale není to vůbec levná záležitost.
Letos se možná podíváme do Heiparku nedaleko Ostravy, kdyžtak napíšu zkušenost.