Ahoj, jsem z Hradce Králové a plánujeme jednodenní výlet do Liberce vlakem s dětmi (4 a 2 roky). Určitě chceme navštívit Dinopark a ráda bych ještě nějakou radu, kam se máme podívat, co by se ještě dalo zvládnout za jeden den. Uvažovali jsem o Zoo nebo o centru babylon, ale to už asi za jeden den nedáme. Je tu prosím někdo z Liberce, kdo by poradil?? Díky moc.
Botanická je super, ZOO taky, dětem se budou líbit bílí tygři....
Holky děkuju moc za rady... Jak je to daleko z toho dinoparku do zoo? nebo je dinopark součástí zoo??
@martan01 Tramvají od nádraží pojedeš na Šaldovo námestí a tam je v nákupním Centru Plaza Dinopark.Pak z té samé zastávky nastoupíš do stejné tramvaje a ta tě doveze do Zoo. Pokud by vám zbyl čas,tak nad Zoo je dětský koutek. Babylon je na celodenní návštěvu jak píše slundo. Přeji krásný výlet 🙂
Díky moc!!!
Kdyz by jste jeli tramvaji az k zoo na konecnou stanici, tak doporucuju Detsky koutek. Je tam vlacek bazenky s vodou, ruske kolo, pujcovna kolobezek, kol a dalsi a dalsi veci pro deti.
to myslíte dětský koutek v Lidových sadech?? Našla jsem to na netu.. 🙂 Takže do toho dětského koutku se dá tedy dojít i pěšky ze zoo?
Zkusila bych zoo.....tramvaj jede z nádraží přímo k ní , trvá to tak 12 min , zoo není velká, takže Ti to nezabere celý den a stihnete ještě víc věcí 🙂 Jinak babylon je spíš celodeňák, je tam moc atrakcí a když už tam jdeš, vyplatí se to projít všechno 🙂 Skvělý je IQ park, který je jak pro děti, tak pro dospělé. Jinak je samozřejmě zážitek jet lanovkou na Ještěd, ale to je zas na celý den 🙂 Tak ať se výlet vydaří