Dobrý den, zdravím všechny přítomné 😀.
Obracím se na vás s malou prosbou a dotazem zároveň. Máme v plánu jet na prodloužený víkend na Vranov a náš původní plán, jet karavanem, ztroskotal. Máme pětiletého prcka a velkou slečnu. Nemáte prosím, někdo tip na příjemné, třeba i kouzelné 😀 ubytování právě v této oblasti? Budu všem vděčná za jakoukoliv radu, odkaz či cokoliv, co by mi ulehčilo řešit tento malinký zádrhel.
Přeju fajn prázdniny plné zážitků 😀 Kamča
@hezz17 Ano, je mi jasné, že prázdniny jsou v plném proudu a termíny po celou dobu již zabrány, ale co kdyby 😀. V našem případě bychom jevili zájem o ubytování na penzionu, hotelu, chatce, na stan už jsem stará 😀 a nebudu nikomu nic nalhávat, nechce se mi pod něj. Zkusím cinknout na obě doporučená místa a mnohokráte děkuji za komentář s doporučením 😀. Díky
Zkusila bych vojenskou ozdravovnu v campu bitov, mají tam mini golf, pinkponk....
Pozor u vranovske přehrady je taky spoustu chat a možnost ubytování, ale nedá se dostat přímo na vranovskou pláž. K vodě jo, ale ne na tu část, kde jsou atrakce, restaurace atd. Respektive je tam denní vstupné pro neubytovane.
Takže chatky nebo stan? Klasika je vranovska pláž a camp bitov. Ale teda docela pochybuju, ze bude něco volne. Restaurace Rumburak, ma svůj bazén, kurty atd. Restaurace pod Cornstejnem, ale tam už teď asi nebude voda ke koupání.