ahoj maminy, nemáte nějaké typy na výlety po Moravě s kočárkem a psem? Nejlépe nějaké trasy v přírodě. Díky
my sme letos absolvovali Krkonoše s kočárkem 😅 manžel se namakal, ale bylo tam hezky 😉 , ale rovinka je rovinka 😀
coriven díky za typ, Lednici máme už projitou, jezdíme na Janův hrad, rovinka, na kočárek ideální cesta. My už toho máme strašně moc projitýho tak hledáme další 🙂
tak to jste turisti 😉
no u nás na Hodonínsku toho asi k delším vycházkám moc není - no já mám naše město obejíté za 1,5 hodky - teda rychlejším tempem...
na památky vás to asi s malou a psíkem neláká, že?
a turistické trasy - no nevím, ale dá se. My chodíme do lesa - např. na Bzenec-Přívoz, ale vy byste asi rádi i něco viděli.
Krásné je Znojmo... možná taky Mikulov - tam je teda hezký výšlap na sv. KOpeček - takže asi nic moc ☹
Tipy na výlet s kočárkem:
1) Koníkov u Nového Města na Moravě- nenáročná naučná stezka 3,5km Moc krásná krajina kolem-a ty panoramata:o) 😀 Opravdu doporučujeme!
2) Taky se dají jet Jedovnice-kolem rybníka Olšovec-ale teď jsou tam sinice a je to jen pro silné nátury....ale jen když se jde kolem hráze-jinak pohoda-asfaltové cesty....
3) A bezva je to pro kočárek taky na Vírské přehradě-vyjede se přímo na hráz přehrady a tam pak je asfaltka-jde se jak dlouho chcete a pak zase jít zpátky.
Ahoj holky, když necháme auto v Lednici a budeme se chtít projít s kočárem nebo na kole třeba na ten Janův hrad, jak dlouhá je ta trasa? A dá se tam jít s golfáčem, který není tak úplně do "terénu"? A kdybychom vzali kola, může se tam na kole, nebo je to stezka jen pro pěší?
Chystáme se někam o víkendu, tak mě napadl zrovna Lednicko-valtický areál (a nemusí to být zrovna Janův hrad).
Taky mě napadl zámek Slavkov u Brna - máme to kousek a ještě jsme tam nebyli. Ale dá se tam někam projít s kočárem nebo projet na kole s dítětem? 😅
ahoj vilca
- Lednicko-valtický areál, se na kole určitě dá zvládnout, je tam ale spíš prašná cesta - takže nevím jak moc vhodná pro golfky :( a km přesně nevím - jsou tam kratší i delší trasy, dá se tam krásně strávit celý den i půl den 🙂
vilca: když jsme tam šli minule (a neměli jsme tam zrovna svatbu:o) tak byli cesty v parku vysypané jemným pískem-občas jsem se bořila bosky do písku-no pro golfáč to asi nebude. K Janohradu je taková cesta neudržovaná-jakoby polní-občas i kořeny stromů....trasa od Janohradu k zámku-asi tak půl hoďky...
pokud necháte auto u silnice od Břeclavi,tak je na Janův hrad asfaltka 4,5km. Ale dá se zajet autem ještě kus dál, cca 2km nebo přímo ke hradu a vzít to spíš zpět. Golfky uplně v pohodě 😉
ahojky 🙂 uričitě se dá dobře zvládnout Lednicko-Valtický areál - je tam spousta turistických tras a pro psíka i Sabinku klidné prostředí 🙂
a kdyby se vám chtělo i na památky, určitě stojí za to si pořídit www.rodinnepasy.cz 🙂 zvlášt pro nás na Moravě 😉