Tipy na dovolenou v Česku

ajja87
29. čer 2018

Ahoj, poradíte někdo kam na dovču v ČR s 20 měsíčním dítkem?

jonl
29. čer 2018

Za mě doporučuji apartmány Gaudeo Vranov nad Dyji. Součástí je herna, hřiště a různé animační programy - loutkové divadlo, výtvarné dílny ,aj.

nezvalova
29. čer 2018

Ahoj, ja mam syna 22m a před 14 dni jsme se vratili z Hradec nad Moravicí- hotel Belaria Resort.Pobyt jsme zakoupili přes Hyperslevy a byli jsme velice příjemně překvapeni.Byli jsme tam 3 dni.Dostatecne velké pokoje, takže se vešla i cestovní postýlka.Na pokoji mimibar, co jsme vyuzivali jako lednici.Byl tam sice sprchový kout, ale hodně velký, takze jsem se v pohodě do něj vlezla i s malým a osprchovala ho. Vnitřní i venkovní bazén. Vnitřní herna pro děti, zadarmo a otevřena nonstop, i když oficiálně psali od 9 - 20h, venkovní hřiště ( pískoviště, trampolína, houpačky). Vařili velice dobře, rano byli švédské stoly, takze si člověk mohl vzít kolik jidla chtěl. Ja vždy něco malého vzala synovi na svaciny a večeře sice byli servírované, ale syn vzdy stejně chce jíst co mi, tak dostal část ode mně a ještě jsme mu koupili např.polevku.Ceny mi prisli v pohodě a hlavně personál neměl s ničím problém.
V okolí jsou cyklostezky a hrad a taky tam mají vnitřní tělocvičnu, takze jsme si zahrali pinpong, bagbinton.Za nás můžu doporučit.

moncesj
30. čer 2018

Ahoj, mrkněte na můj web s tipy na výlety s malými dětmi 🙂
http://spacireksdetmi.cz/