Dejte tip na výlet, kdekoliv po ČR, něco pro děti 10 let? Co máte za sebou a stojí to za to?
Nějaká ZOO, Aquapark, zábavný park? Pište kde to bylo super..???
Tak mě třeba úplně nebaví klasická Zoologická zahrada, zvířátka pořád dokola. Myslím si, že jsou celkem zajímavé ty Dinoparky a úplná bomba je KovoZoo 🙂 🙂😉👍
@sosama Lokalita je jedno? Za nas je pěkný Fajn park u Chlumce nad Cidlinou. V Hradci Králové je 3D minigolf lidé to moc chválí my se tam teprve chystáme. Za mne nejlepší zoo je Dvůr Králové nad Labem , ale pěkná je i v Brně , ve Zlíně a v Praze. Pěkný je i zoopark Stěžery. Jinak pokud mají děti rádi vlaky tak je pěkné i železniční muzeum Výtopna v Jaroměři ted o víkendu tam bude i výstava hraček a modelu lega.
@sosama u nás taky zoo natáhne a aquaparky a jiné dětské parky nedáváme my dospělí. Z poslední doby nás zaujal břidlicový důl Flašarův se tuším jmenuje a je MS kraji, určitě jde lehce vygooglit. Jinak klasika - Vida Brno, Pevnost poznání Olomouc a Malý a Velký svet techniky v Ostravě. Super jsou také domy přírody různě po republice.
tak pro deti do 10 let je podle me neprekonatelne Mirakulum... My tedy mame radi zoo - vitezi prazska, Dvur Kralove a Plzen
Radi chodime i po horach - za me vitezi z tech ceskych krkonose, ale ne v lete, to je tam moc lidi
Dolni Morava pro deti taky super
Ale libilo se nam moc i v Marianskych laznich, holky bavilo si jen prohlizet krasu mesta, fontanu + park miniatur + tam maji krasne vodni hriste
Takove nejrychlejsi co mi vytane na mysli z posledni doby, jinak to chce asi upresnit co mate radi 🙂 Cerpam hodne z overeno rodici a "s detmi v baglu"
@sosama Strašidelný zámek Draxmoor
Olomoucko.. centrum, pevnost poznání, zoo ( jsme z Ostravy,kde je fakt velká, a tady se nám taky moc líbilo), Litovel, Bouzov, Příkazy skanzen, jsou tu lanová hřiště, bobová dráha, možnost sjezdu řeky.. super.
Vloni jsme byli v Dolní Lomné, Těšínské Beskydy, Jablunkov, bobová dráha, Šance, Gorolske centrum, Hrčava, krásné túry po chatách...plánujeme se tak za dva roky vrátit,až malý víc ujde.
Jsme z Trutnova. Krkonoše jsou super, ale né v létě. To samé Adršpach - kvantum lidí v sezóně. My jsme letos vyrazili do Mirakula (byli jsme minulý pondělí a lidí v pohodě). Dnes jsme přijeli z prodlouženého víkendu v Liberci. V sobotu Ještěd (moc lidí nebylo). Včera Dino a Fajnpark (máme 2,5leťáka). Fajn park bylo trošku více lidí, ale i tak jsme se i my s manželem vyblbli 😁 A dneska Babylon (opět lidí v pohodě). Babylon se nám hodně líbil, jelikož to je obrovský komplex a myslím si, že si tam najde každý něco. Jednou se tam vrátíme. Bohužel Zoo jsou natřískané v létě. Za mě top je Praha, pak Lešná i Dvůr. Skvělá je i Plzeň, výhoda je tam i toho Dina. Dino v Ostravě je taky bomba 😁 Spíše bych šla cestou, co baví dítko. Jestli je spíš přes technické věci, tak spíše hledta cestu s tímto záměrem. Zvířata zase Zoo.
@sosama To je hodně široké zadání, někdo je sportovec, jiný má zájem o přírodu, další preferuje atrakce v zábavních parcích, někdo je vědátor. V deseti letech už se zájmy dětí docela dost liší, už jsou nějak vyprofilované a jdou si za svým...