Tip na výlet po ČR?. Kde se vám líbilo?

sosama
5. srp 2024

Dejte tip na výlet, kdekoliv po ČR, něco pro děti 10 let? Co máte za sebou a stojí to za to?
Nějaká ZOO, Aquapark, zábavný park? Pište kde to bylo super..???

monaluza
5. srp 2024

@sosama To je hodně široké zadání, někdo je sportovec, jiný má zájem o přírodu, další preferuje atrakce v zábavních parcích, někdo je vědátor. V deseti letech už se zájmy dětí docela dost liší, už jsou nějak vyprofilované a jdou si za svým...

rosalindamelinda
5. srp 2024

Tak mě třeba úplně nebaví klasická Zoologická zahrada, zvířátka pořád dokola. Myslím si, že jsou celkem zajímavé ty Dinoparky a úplná bomba je KovoZoo 🙂 🙂😉👍

martt
5. srp 2024

@sosama Lokalita je jedno? Za nas je pěkný Fajn park u Chlumce nad Cidlinou. V Hradci Králové je 3D minigolf lidé to moc chválí my se tam teprve chystáme. Za mne nejlepší zoo je Dvůr Králové nad Labem , ale pěkná je i v Brně , ve Zlíně a v Praze. Pěkný je i zoopark Stěžery. Jinak pokud mají děti rádi vlaky tak je pěkné i železniční muzeum Výtopna v Jaroměři ted o víkendu tam bude i výstava hraček a modelu lega.

jajulin
5. srp 2024

@sosama u nás taky zoo natáhne a aquaparky a jiné dětské parky nedáváme my dospělí. Z poslední doby nás zaujal břidlicový důl Flašarův se tuším jmenuje a je MS kraji, určitě jde lehce vygooglit. Jinak klasika - Vida Brno, Pevnost poznání Olomouc a Malý a Velký svet techniky v Ostravě. Super jsou také domy přírody různě po republice.

tereza0111
5. srp 2024

tak pro deti do 10 let je podle me neprekonatelne Mirakulum... My tedy mame radi zoo - vitezi prazska, Dvur Kralove a Plzen
Radi chodime i po horach - za me vitezi z tech ceskych krkonose, ale ne v lete, to je tam moc lidi
Dolni Morava pro deti taky super
Ale libilo se nam moc i v Marianskych laznich, holky bavilo si jen prohlizet krasu mesta, fontanu + park miniatur + tam maji krasne vodni hriste
Takove nejrychlejsi co mi vytane na mysli z posledni doby, jinak to chce asi upresnit co mate radi 🙂 Cerpam hodne z overeno rodici a "s detmi v baglu"

klokanka31
5. srp 2024

@sosama Strašidelný zámek Draxmoor

andelka
5. srp 2024

Olomoucko.. centrum, pevnost poznání, zoo ( jsme z Ostravy,kde je fakt velká, a tady se nám taky moc líbilo), Litovel, Bouzov, Příkazy skanzen, jsou tu lanová hřiště, bobová dráha, možnost sjezdu řeky.. super.

andelka
5. srp 2024

Vloni jsme byli v Dolní Lomné, Těšínské Beskydy, Jablunkov, bobová dráha, Šance, Gorolske centrum, Hrčava, krásné túry po chatách...plánujeme se tak za dva roky vrátit,až malý víc ujde.

martulka88
5. srp 2024

Jsme z Trutnova. Krkonoše jsou super, ale né v létě. To samé Adršpach - kvantum lidí v sezóně. My jsme letos vyrazili do Mirakula (byli jsme minulý pondělí a lidí v pohodě). Dnes jsme přijeli z prodlouženého víkendu v Liberci. V sobotu Ještěd (moc lidí nebylo). Včera Dino a Fajnpark (máme 2,5leťáka). Fajn park bylo trošku více lidí, ale i tak jsme se i my s manželem vyblbli 😁 A dneska Babylon (opět lidí v pohodě). Babylon se nám hodně líbil, jelikož to je obrovský komplex a myslím si, že si tam najde každý něco. Jednou se tam vrátíme. Bohužel Zoo jsou natřískané v létě. Za mě top je Praha, pak Lešná i Dvůr. Skvělá je i Plzeň, výhoda je tam i toho Dina. Dino v Ostravě je taky bomba 😁 Spíše bych šla cestou, co baví dítko. Jestli je spíš přes technické věci, tak spíše hledta cestu s tímto záměrem. Zvířata zase Zoo.