Ahoj maminky ☺️
chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte nějaké nápady na výlety, popř. dovolenou, kam bychom mohli jet s ročním dítětem? Rádi bychom chtěli někam k nám, po Česku ☺️. Na internetu jsem našla hodně míst, kde by bylo super vzít dítě, ale přijde mi to vše, že je to spíše pro starší.
Nemáte nějaké vlastni zkušenosti, tipy?
Moc moc děkuji ☺️
Ahoj, Gabka
@gabi95m My teď cestujeme po všech ZOO, a jinak taky nevím kam vyrazit...🤔
Moj zkušenost je taky taková, že ročnímu to bylo fuk, kam ho vláčíme, měla jsem šátek a nosítko, tak jsem nebyla limitovaná sjízdností. Prvorozený absolvoval v tomto )tlém věku okolíRožnova pod Radhoštěm, druhorozená byla mladší když byla poprvé na dovolené, a to v Liberci. Vybírala bych podle toho, co zajímá vás, jen jsme vynechávali prohlídkys průvodcem, to jsem se bála, že budou děi rušit
Termální lázně🙂
jedte nekam do hor, rok je hranicni, kdy se to dite da jeste nosit na dlouhy trasy. Pak uz je moc tezky/chce chodit samo/snazi se zabit 😂
Moje zkušenost je taková, že ročnímu dítěti je to úplně fuk, když tam má mámu, případně třeba bazének...učí se chodit, takže volte to, kde se bude líbit vám a kde to půjde v pohodě s kočárkem 😉