Ahoj. Jedeme ve středu do Špindlu. Mám prcka 1,5 roku. Máte nějaký tip kde si zasáňkovat? Je tam sáňkařská dráha, ale počítají si 270 Kč za osobu. To je drahé. Kam se podívat a kde se dá dobře a levně najíst? Díky
My jsme tam byli v půlce prosince, sníh ještě moc nebyl, ale co nám říkali - majitel hotelu sáňkařskou dráhu doporučoval tak od 6/7 let, sice na ofic. stránkách není věkový limit, ale prý se jezdí přes silnici a tak. Byli jsme se podívat na svatém Petrovi a tam mi to přišlo pro děti docela fajn, široké sjezdovky (takže na okraji bych i sáňkovala - ale zase, za nás tam byl provoz minimální), dětský skiareál. Restaurace jsme chodili místo od místa a dívali se na menu vyvěšené venku (byli jsme tuším tady - http://villahubertus.cz/cs/restaurace-spindleru...). Vyloženě levnou jsme nenašli, ale cenově to jakž takž šlo a bylo to dobré. Jinak místní aquapark jsme využívali denně 🙂
restaurace Abacante
@matkacekatelka nam velice chutnalo v hotelu Olympie-maji tam i maly detsky koutecek, cenove vyssi,ale jidlo vynikajici,meli tam i jidla pro deti. Jedli jsme i v restauraci ve skiarealu dole ve svatem Petru a taky fajn. Jinak vylozene levne to ve Spindlu teda nikde moc neni... to radeji sjedte do Vrchlabi nebo Jilemnice. A sankovat muzete temer kdekoli-poptejte se ve vasem hotelu,urcite vam nejaky kopec doporuci pobliz,jen ne na sjezdovkach-to je dost nebezpecne,casto i na okraji jezdi jak blazni nekteri lyzari nebo snowboardisti.
@voskovkyapastelky a jsou ve Špindlu Potraviny, večerka apod? Na mapě mi to ukazuje jenom obchod Dorma, ale pěkně daleko od místa, kde budeme bydlet. Ten Hubertus vypadá dobře, ceny přijatelné. Nepamatujete si jestli měli i polední menu?
@matkacekatelka obavám se, ze slovo “levne” se ve Spindlu moc nepoužívá 😂😂
Obchod je taky například u náměstí, Vietnamci.
A kde budete bydlet?
@matkacekatelka pred Spindlem je mam dojem Penny a Lidl
@matkacekatelka polední menu určitě, myslím, že jsme si vybírali z relativně hodně nabídek. Cestou od centra na Petra jsme viděli upoutávku na pekárnu a jsou tam docela velcí a dobře zásobení vietnamci 🙂
Můžu mít vlastní sáňky na sáňkařskou?