Ahoj! Jedeme o vikendu do Hronova a chteli bychom se podivat do skalnich mest. Daji se projet s kocarkem, nebo si mame radeji vzit krosnu (=vopruz 🙄)?
Popr. budu rada za dalsi tipy, kam tam na vylet. Dekuji!
@martulka88 diky! To jsem si myslela…🙄😐😅 Nastesti bude nosit manzel 🤪
Místo krosny pořiďte nosítko a nebude to opruz 😉
Zažila jsem v jiném skalním městě úzký průchod a s krosnou se nevešli, já s nosítkem v pohodě. Tenkrát 2 letá to prospala…
Jsou tam někde dost úzké průchody, s kočárkem určitě ne.
@snahnah to po prvnim vikendu s krosnou, pochopil i muj manzel, ktery byl do te doby naprosty odmitac satku. Pak ho vzal na milost , prestal mi ho zakazovat a zacal ho dokonce sam nosit..
Broumovky ne, ale Kokorinsko jsme napric vrchem a pres Poklicky dali i s kocarem😅. Obcas se musel holt prenaset i ve dvou a vice lidech😅
zkuste spíš ergonomický nosítko.
My uz mame chodici batole. Takze to potrebujem spis pro poponaseni. Satek i Kibi mame, ovsem cim je starsi, tim vic to nas chlapecek nesnasi. Jedine, co toleruje, je ta krosna 🤷♀️😅
Batole vemes i na ramena. S sebou pro jistotu satek nebo nositko. Krosnu bych netahala. Teda jestli ji ponese manzel, tak ok😅
@konidana prave, bude nosit manzel 😆👍🏼 ale jemu ta krosna nevadi 😀
S krosnou jsme prošli úplně všude, ale bylo to hodně natěsno 😅 jsou z toho výborné fotky 😁
Určitě vzít krosnu, s kočárem nevhodné, pokud chceš opravdu projít okruhy. Byli jsme v létě - máme to kousek a schody, písek, do kopce/z kopce, úzké části a to fakt na kočár není.