Starší dcera nás už dva měsíce prosí at zajedem do aquapalace v Praze, jeli bychom asi rovnou na dva, tři dny i s ubytováním, nebudu se tam s devítiměsíčním mimčem nudit? děkuji za zkušenosti 😉
Ahojky, já byla s dcerkou v Babylonu v Liberci když jí bylo nějak kolem půl roku a v pohodě 🙂 v tu dobu jsme stejně už chodili na plavání tak byla na vodu zvyklá...
Já bych se toho asi nebála. 🙂
A to jde s tak malým mimčem do bazénu ? Já prošla webovky několika bazénů v Praze a všude to bylo až od jednoho roku. Museli jsme se nakonec přihlásit na plavání pro mimča ...
No aquapalace nic moc nám osobně se tam moc nelíbí - pro malinké děti málo atrakcí 😝 😝 pokud bych jela tak do TROPICAL ISLANDS 😉 😉
Tak pokud by jsi s ní nejela sama, ale ještě s jednou dospělou osobou, tak se nudit určitě nemusíš - můžeš se s kočárkem podívat kamkoliv po praze 🙂 . Jinak já osobně bych 9 měsíční mimčo do těchto zařízení moc nebrala, moje mladší sestra se dlouhou dobu nemohla zbavit vyrážky, kterou jako malinká chytla někde ve veřejném bazénu....ale to je čistě můj názor 🙂 lidí s miminkem jsem tam viděla dost, takže zabavit se tam nejspíš dá.