nevíte o plavání pro miminka v Brně? nejlepe v okolí Bystrce.
noangel: děkuji!
lach: neni zac. a gratuluju k Michálkovi 🙂
my budeme chodit asi od října do Filia klubu je to na Lesné.
Jo a doporučuji-místo plavek pro kojence tak se prodávají speciální plínky (Huggies) pro plavání-plínka se nenafoukne jak normální vodou a "netáhne" miminko pod vodu-je jich v balení 12ks.
ahoj Misko tak jak válčíte? 🙂
Ahoj nevite nekdo o nejakem plavani pro miminka v okoli Brna? Bydlime v Holasicich. Diky.
http://www.plavani-ciperove.cz/ je to v Ostrovačicích. Takže pro maminky s dětmi z Bystrce, Kohoutek, Žebětína, apod. kousek.
pak se ještě plave v Kohoutovicích ve studentské ubytovně Juventus. Plavou tam dva kluby www.bc-kenny-brno.cz a http://www.dk-fontana.cz
ja s dcerou nyní navštěvujeme Kenny, ale musím NEdoporučit 😖 , od příští lekce nastoupíme asi k paní Bártové nebo se ještě pojedu mrnknout do těch Ostrovačic.
martulin 😲proč ne kenny? My chodili do Fontýny, k té paní Bártové a bylo to fajn 😉
Mrkněte na www.plavacek-deti.cz Skvělé! Nejenom o plavání...
Ahojte, my chodíme od září sem www.plavacci.com a jsem maximálně spokojená 😉 Chodíme na Lesnou na Tř. Gen. Píky. Je to nový bazén, super zázemí a fajn instruktorky.
Ahojte, mate typ, kam se jit s rocnim mrnousem v Brne vyradit na bazen? Kde je nizsi bazen + nejake zazemi pro kocare, prebalovak apod?
@rolenka hoj, uvažuju o plaváčcích. Ve středu to mám jít zaplatit, ale dnes mi kamarádka řekla, že tam její známá přestala po dvou lekcích chodit, protože je prý voda strašně chlorovaná. Mohla bych poprosit o Tvůj názor?
@cudlinka22 já už tam chodím rok a jsem tam spokojená. co vím tak vodu čistí kyslíkem. Je fakt že ty plavky pak šíleně smrdí, ale když jsem v bazénu tak mě nepřijde že by ta voda smrděla chlorem. Navíc já mám po chlorovaném bazénu exém a v plaváčcích nemám jedniný problém.
@rolenka děkuju moc 🙂 nikde jsem právě nenašla, jak tu vodu čistí. Už jsem byla pro plaváčky rozhodnutá a ta moje kamarádka mi nasadila brouka do hlavy 🙂 Ale asi dám na Tebe a zítra to půjdem zaplatit. Dívám se do albíčka, že jsi taky rodila v Bohunicích 🙂
@rolenka a ještě mám jeden dotaz 🙂 Jak je to tam s doprovodem? Můžu tam chodit i s manželem nebo se na to moc netváří?
@cudlinka22 Jj v Bohunicích. Spokojenost na 50% ale příště tam půjdu asi zase.
Doprovod s tebou může, při placení dostaneš dvě kartičky jednu pro tebe a malou a ta druhá je právě pro doprovod. chodily jsme plavat v sobotu a to s náma jel manžel skoro vždycky. Střídlali jsme se v půlce ve vodě a ten druhý fotil nebo tak. Oba zaráz ve vodě stejně nemají moc cenu. Ale manžel s tebou bez problémů může 😉
@rolenka díky, díky 🙂 Tak to je super, aspoň párkrát ať malou vidí 🙂 A jak to, že poloviční spokojenost v Bohunicích?
@cudlinka22 porodní super, ale ze šestineděli jsem maximálně zklamaná. ☹
@rolenka hmm, asi podle toho, na koho narazíš, že? Co si nevydupeš a nevyškemráš, to nemáš. A koho jsi měla u porodu? A ještě jeden dotaz, už poslední 🙂 (jsem zvědavá jak stará tetka 😉 ), prodávají v tom plavání i plavky pro mimčo? Na netu jsem četla, že by měli. Ještě jsme malé žádný nekoupila 😅
My vřele doporučeme slůně na Polní. Chodíme už rok a od září zase. Pak si dáme pauzu na porod a počkáme až druhé mimčo lehce povyroste a přihlásíme se znovu. Tady je odkaz www.slune.websnadno.cz
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s Kenny clubem v Řečkách? Chtěla jsem chodit do těch vaniček od 6tt, ale doktor nám to nedoporučil, až od 6m můžeme, tak přemýšlím jestli tam pak chodit nebo ne.
Nechodíte niekto plávať s miminkom do Wellness Kuřim? My tam chodíme s malou dcérkou (samé, mimo kurzu), nechcel by sa niekto s miminkom pridať?
Rozhodne ti nedoporucuji Plavacci s.r.o.
Mame s nimi velmi spatnou zkusenost . Asi jsme meli smulu na instruktorky, vetsinou byly protivne a uz aby mely lekci za sebou, bylo to jen o tom, ze lily miminkam od prvni lekce vodu na hlavu, nic napaditeho. :roll: Taky voda vetsinou jako... led, ve sprchach spina. :-Z
Deti se netvarily moc vesele, spis vystrasene, taky domluva na nahrady velmi slozita, vsude sama neochota, na recepci vecne nikdo nebyl, nikdo nezvedal telefon atd. :? 😒
Navic ta cena – nejdrazsi v Brne, absolutne neodpovida kvalite!!!! 😠
Chodime do Filia a spokojenost, mile instruktorky, vse jde jak ma byt 🙂 😅
poradíte prosím kde v Brně koupit plavky pro 11mesicni ditko, dekuji
super voda bez chlóru, čištění bez syntetiky a moc hodné a šikovné lektorky! babyfriendlycertificate.cz/instituce/plavacci-sro-647.html
Ahoj maminky, prosím Vás o pomoc. Kam můžeme jít s malým plavat? Chtěli bychom sem tam jet jen tak v Brně do bazénku, sauny s malým. Kde je to pěkné a cenově dostupné?
Ahoj, máte někdo zkušenost s Filia Klubem? Známá mi říkala, že tam budou chodit, tak přemýšlím, kam se přihlásit s malou. Na webu jsem našla, že mají i solnou jeskyni, tam bych mohla zase se starším. Znáte, máte zkušenosti?
lacherka: mrkni sem je tam seznam kde se da plavcit http://www.mujweb.cz/www/zehnulova/odkazy.html