Plavání kojenců - zastoupí lektor rodiče?

caboonek
9. dub 2014

Moc bych chtěla v půl roce syna začít chodit na plavání kojenců. Doma se koupe moc rád. Můj problém je v tom, že jsem po větší ORL operaci a nesmím se potopit. Obávám se,že bez ponoření společně s dítětem kurz nemá smysl. Nemáte někdo zkušenost s ochotným lektorem, individuálním kurzem? Děkuji

anina32
9. dub 2014

@caboonek Ahoj já chodím na plavání kojenců se synem(19měsíců) už přes rok, začínáme 4.kurz a nikdo z rodičů v naší skupině se nepotápí, ani lektorka, pouze děti se potápí. Potápí se rádi a baví je to, nemyslím že by takový kurz neměl smysl 😉 😉 😉

barborka09
9. dub 2014

@caboonek V tom že se namůžeš potápět ty bych problém vůbec neviděla. Hlavně aby se mohl potápět malý, to je hlavní. Já se sice potápět můžu, ale mám z toho panickou hrůzu. Takže když se občas po nás chtělo, aby se potopili i rodiče, tak jsem to prostě nedělala. A většinou šlo u toho společného potápění o to, aby rodiče viděli z očí do očí, ja ten jejich prcek pod vodou vypadá. Takže se v klidu přihlas, v tom že se nemůžše potápět ty bych fakt problém neviděla.

caboonek
autor
9. dub 2014

@anina32
@barborka09 holky, díky moc za podporu. Určitě ten kurz zkusíme!!!