Maminky, probíhá v Mělníku plavání kojenců a starších dětí? napíšete mi kontakt? jaké to tam je?
benjik, já to udělala, ale právě jsem nic moc nenašla, jen plavání, ale ne speciálně pro malé děti. jestli máš odkaz, budu moc ráda.
tady to máš:
http://aquaclubnemo.cz/
Jezdím na plavání do Neratovic, ted teda ne byly jsme ted hodně nemocní, ale podmínky se mi tam zdají lepší a hlavně mají teplejší bazén i prostory u bazénu...Není to zase tak daleko a pokud ses mobilní tak doporučuji 😉
ahoj holky, chodíte někdo se staršími dětmi plavat? Martinovi budou 4 roky. chtěla bych využít toho, že jsem doma na rizikovce, tak bych s ním mohla jet hned po školce. ale ztratila jsem kontakt, kde takové plavání je..
tak my začneme chodit do Mělnka, je tam Roudnická plavecká škola. od 14.2. začíná nový kurz, čtvrtek 15.-16.hodina. můžeme přijít se podívat i na předchozí kurz, aby si to syn mohl vyzkoušet. mám radost 🙂
@kjajule Ahoj, můžu se zeptat jestli to plavání v Neratovicích je i pro děti do 6měsíců,děkuji
@motoelis_1 Promin to už si nepamatuji, je to už taky přes 5 let co jsme jezdily. My jezdily až po půl roce ,ale jak je to tam ted opravdu nevím...
ahoj,jo probíhá.stačí když si do vyhledávače zadáš krytý plavecký bazén mělník a vyjede ti to.