Ahoj ve spolek. K Vánocům jsme dostali rodinný poukaz na prohlídku do Pekla Čertovina. Recenze jsem četla jsou pěkné. Ale zajímalo , jak to tam reálně vypadá , kdyby syn mel invalidni vozík nebo berle. Zvládnul by prohlídku? Byl tam prosím někdo z vás? Moc děkuji.
Jde taky o to,jak dlouho na těch berličkach vydrží stát.
Pokud si to dobře pamatuji,tak tam byly asi jen 2 místnosti,kde se dalo posadit,jinak se pořád stojí.Ale každopádně je to parádní zážitek 😉
@martt My můžeme určitě jen a jen doporučit. Je to skvělý zážitek pro všechny různého věku. S vozíčkem to tam opravdu nepůjde. I maminky tam mají děti v nosítkách. Berličky by šly, ale podle mého názoru, by to pro syna bylo hodně náročný. Nerovná podlaha, snížený strop, úzké uličky, hodně schodů. Je to naše oblíbené místo a chystáme se tam už potřetí. Je tam skvělá parta a dá se s nimi domluvit. Co bych doporučila, tak tam zavolejte a vysvětlete jim situaci. Věřím, že se domluvíte na prodloužení poukazu. A pak si to všichni pořádně užijete 🙂
Dobrý den, omlouvám se, ze se vmesuji do diskuze.V létě plánujeme návštěvu Pekla s 10letou dcerou a 7m synem.Chci se prosím zeptat těch, co již navštívili, je to reálné navštívit i s miminkem?Říkam si, ze tam bude hodně hluku, světelných efektu, tak aby mi to tam neproplakalo a nerušilo i ostatní.Zároveň by me to lákalo vidět také.Děkuji za reakce.
@martt Ahoj, bojím se, že s vozíkem to určitě nedáte.. je to několik pater do podzemí, spousta schodů, sláma po zemi.. s berličkama si to ale umím představit.. pro děti je to určitě zážitek a spousta srandy s čertama 🙂 mám tam kamarády pekelníky 😀