Ahoj maminky, máme zkušenost se Smíchovským nádražím nebo s Hlavním? Příští den jedeme do Prahy a potřebovala bych poradit, na kterém nádraží vystoupit, kočárek mám docela ohromný a sama ho po schodech nesnesu a ne vždy je po ruce někdo ochotný. Díky
Na hlavním nádraží je to v pohodě, tam se z nástupiště před nádraží nebo do metra dostaneš dobře. Na Smícháči jsem nebyla, ikdyž jsem o tom uvažovala. Jestli se chystáš jet pak metrem, tak si ověř, které výtahy v metru jsou funkční (najdeš to někde na stránkách pražského dopravního podniku). Protože když jsem chtěla na Smícháč já, tak tam zrovna výtah nebyl v provozu 😝 a na základě toho jsem jela raději na hlavák.
Hlavní urcite 🙂
určitě hlavní nádraží, z nástupiště jsou tam i eskalátory i výtah, výtah je i do metra..je to tam udělaný bezbariérově..pro kočárky ideální
Hlavně nejezdi na Smícháč. Na peron tam vedou jen schody, není tam výtah, plošina, nic. Kočárek bys musela nést.
Hlavák je v pohodě. 🙂 jsou tam všude výtahy.
Určitě Hlavní nádraží 😉 . Na Smíchově se dá projít na nástupiště přes úschovnu zavazadel (mají tam výtah), ale když chceš obráceně, tak to jde těžko 😝
Ano, Hlavní je bezbariérové (mají tam výtahy, i eskalátory - na nich teda jsou nálepky, že kočárek tam nesmí, ale kdo to dodržuje). Smíchov ne, tam je několikero schodů.
Rozhodně hlavní, plně bezbariérové. Smícháč je katastrofa! Jinak na netu je i přehled bezbariérových stanic metra, kdybys potřebovala🙂. Smícháč jsem řešila kombinace golfky a manduca, pak se to dalo.
Já radši jezdím na Hlavní nádraží. Z nástupiště je tam eskalátor a na nádraží jsou jezdící pásy a do metra výtah, takže se tam v pohodě dostaneš 😉