Můžeme s 2měsíční dcerou do Zoo?

evee24
20. črc 2016

Ahoj, chtěla bych znát Váš názor. Malá má 2 měsíce a Zoo máme 20 minut cesty od domu. Ale doktorka nám radila ať malou zatím nikam do obchodů a mezi lidi nebereme do prvního očkování. Hypermarkety dodržujeme a nakupuje manžel. Říkala sem si, jestli by vadila Zoo a malá nemohla nic chytnout. Je to výlet spíše pro nás. Děkuji za názory.

soyevita
20. črc 2016

@evee24 To by jste nesměli nikam,supermarkety a obchodní centra ještě chápu....
Já musela brát holky od narození všude sebou,i v době chřipek jsem holt musela s malým miminkem na nákup.A světě div se,nebyly nikdy nemocné do té doby,než šla nejstarší do předškolní školky .
ZOO bych teda fakt neřešila a klidně bych šla

gracinka7
20. črc 2016

Pokud s měla čekat až do očkování, tak bys čekala nejmíň do roka, aby ho měla komplet. Klidně jeďte. Přece nebudete sedět na zadku.
Osobně znám spoustu dětí, co je rodiče brali na nákupy i v šestinedělí a nikdo nic nechytil 😉

andreaandrejka
20. črc 2016

Určitě bych jela. To bys musela sedět jenom doma a nikam nevystrčit nos.

veritanas
20. črc 2016

jasně, normálka bych šla..🙂) taky jsem to neřešila...a jako nevím, jak by očkování mohlo pomoct proti běžným chřipkám a tak..nu což...ale rozhodně bych šla..

irca86
20. črc 2016

Chodila jsem s miminkem i nakupovat, nic jiného mi nezbylo. A ani jeden nic nechytili

mr_falko
20. črc 2016

vzdyt je to stejny jako jit ven, ne?

verka4d
20. črc 2016

@evee24 Proč byste nemohli? Aspoň bude na čerstvém vzduchu. A přece jí nikdo nefrská do kočárku. Užijte si to! 🙂

pajita
20. črc 2016

Vic bych se bala vedra/slunicka nez bacilu

micaella23
20. črc 2016

Spousta mamin nema auto, tak musi mhd po doktorech, na nakup, a tam je podle me stejne bacilu, jak ve vopicarne, smrad je taky stejnej:D

evee24
autor
20. črc 2016

Moc děkuji za reakce 🙂 je to naše první tak máme strach. Doktorka právě říkala hlavně kvůli černýmu kašli. Ale taky si říkám že je to jako jít ven na procházku.

elu
20. črc 2016

my byli ve 14 dnech 🙂

granda
20. črc 2016

Jo černý kašel mají opice a hlavně se sloni!
Doktoři jsou praštění a zbytečně moc vás straší a vyvolává paniku. Očkování odložte a na studujte jeho složení a další věci. A hlavně a y vás dr. Naočkovala, ale když je venku léto. A počkala do podzimu.

somalicats
20. črc 2016

Pred hodinou a pul jsme se vratili ze zoo 😀 . Nejmladsi zatim taky naockovana neni.

missa111
20. črc 2016

Mladší byla v zoo, když jí byl týden🙂)) Má o 1,5 roku starší sestru a tak musela všude s námi. Jen jsem se snažila vynechávat nákupní centra a velké dětské koutky, ale ne vždy to šlo.

ammmi
20. črc 2016

Chodili jsme se synem úplně všude hned od narození, nemáme auto, takže hromadou bacilů, už z porodnice jsme jeli autobusem, takže asi tak... 🙂

magdaleshka
27. črc 2016

určitě se dá... 🙂