Ahoj, prosím o tipy na babyfriendly ubytování (bazén, herna, hřiště, strava...) na Moravě a popřípadě i tipy na výlety (děti 0,5 a 3 roky), aby si to užil hlavně tříleťák a my s ním. Moc děkuji M.
V Mikulově je krásně a možnost spousty výletů. Penzion Falkom.
Jsem z vesnice Ratíškovice, kde je toho dost nejen tam i v okolí a nabídky ubytování taky, můžu poradit.
my byli v lednici penzion pohádka
No ja shanela loni a v cervnu veskere babyfriendly pensiony byly uz zabookovane na cele leto 😟
Takze drzim palce pri shaneni.
Doporučuji Wellness hotel Panorama v Blansku - tip jsem měla odsud z MK,je tu hodně recenzí. Byla jsem s dětmi 2 a 5 let. Venkovní bazén,vnitřní bazén,hřiště,písek,trampolína,zvířátka,motorky a odrážedla.Výlety: Punkevní jeskyně (20min),zde i Dům přírody(se super dětským koutkem a možnost jezdit na odrážedle),od parkoviště k jeskyni jezdí vláček (10min), Brno ZOO+plavba parníkem+Hrad Veveří (40min od hotelu),Dinopark+malá ZOO Vyškov (40min),v okolí:rozhledna 2km(lze částečně s odrážedlem),vedle 100m zvířátka,trampolína,hřiště,občerstvení, cca 1km pod hotelem velké hřiště u nádrže Pálava-lze koupat,možnost občerstvení.V létě jsou v hotelu animační programy.
Jinak také doporučuji také ubytování v Blansku - Statek Samsara (krásné klidné místo,uprostřed přírody se super jídlem,s wellness, dětským hřištěm)-byli jsme na obědě a určitě se tam vrátíme.
@lennus starší diskuze,ale poradila by jste nějaké ubytování?Nejlépe v soukromí,venkovní bazén výhodou.
tak babyfriendly hotel už je dneska snad každý ne? nevím jak na Moravě, ale na Vysočině je snad skoro každý, koutek vevnitř i hřiště venku už je samozřejmostí
@mons ubytko neporadim a tipy na vylety, chce to upresnit, kde budete...s kamaradkou jsem sla stezku bosou nohou u Valtic, vhodne pro jizdu kocarkem i male deti, po ceste jsou ruzne aktivity pro decka, hezky vyhled, prijemna prochazka, doporucuji, kdyz bude chladneji, nebo pod mrakem, po ceste neni moc stinu, kam se schovat...