Ahoj bydlím v Letňanech a mam 9 měsíčního chlapečka a hledám kamarádku také na rodičovské, se kterou bych mohla zajít na kafe, procházku (chodím často 🙂), do dětské herny a později na hriste, atd. Je mi 32.
Ahoj holky, jsem ze Kbel, hned vedle a mame 2mesicni prdelku❤, prosim aspon nekdo obcas na prochady....lesopark klido😊
ahojky, tak já bych se taky pripojila na prochazku příští týden, bydlím taky skoro u betonarky 🙂 do lesoparku chodím často
ahoj holky, dáme zitra dopoledne tu procházku v lesoparku? malý chce spát tak okolo 9:30 tak to vyrážím z domu... chodím i když prší (teda ne když je slejvák) ... ale můžu se přizpůsobit a vyrazit dřív... těším se!
já mám zase hnědý, jakoby kožený, kočárek, jak poznáme tebe Zuzko?
Bordo kocarek Moon a vemu si cernou mikcu😃. Jeste sem rano pisnem jak cca budem bastit, at mi neutecete😊
Ahoj, jsem také přímo z Letňan. Mám tříletou dračici a pokud bude vše ok, tak v březnu k ní přibude nějaké další dráče.
Ahoj. Jsem také na rodičovské s osmiměsíčním chlapečkem. Nejsem tedy z Letňan, ale z Líbeznic... Neměla bych to tak daleko. Je mi 34... Taky nemám s kým zajít na kafe a trochu se nudím🙂...