ted je taková zima,... zajímalo by mě kde jsou tady v okolí Kutné Hory a Čáslavi nějaké dětské koutky ,..kde by se s dětma ten náš uličník vyřádil ,.je nám 2 a půl roku ,miluje děti ,..a venku jich moc nepotkáme,... poradí mi někdo kde se tady dá zajít a děti zabavit??? 😀
Teď taky nikam 🙂 . Jinak jsem si našla maškarní nebo chodíme do MC jednou týdně. Taky se musíme zabavit doma a je to fuška 😉
já doufám, že ta nejkrutější zima brzy skončí, taky nechodíme ven (max. 50m do obchodu) a doma je to opravdu nuda, navíc se nám vybila baterka v autě, takže nemůžeme jet ani nikam na návštěvu. Těžko poradit, zkouším teda vymyslet program doma - teď se malý koupe ve vaně, včera jsme si půjčili auto a vyrazili na návštěvu a do obchodu, snažíme se přilákat k nám na návštěvu nějaké lidi.... 🙂)
My chodime von za kazdeho pocasia, niekedy dlhu trasu, niekedy sa dostaneme len kusok od baraku. Velky hit je klacik do ruky (myslim, ze by bola dobra aj nejaka "riadna" lopata) a chodit a kreslit si do snehu, alebo do niecoho vrtat, plasit havrany, sledovat, ako svietia svetielka apod. U nas je to zaruceny uspech. Casto chodime domov spinavi, ale spokojni a vyvetrani. Detom staci naozaj malo. V detskom kutiku ci centre sme neboli dobry rok, resp. si nepamatam, kedy naposledy.
Obnovuji diskuzi 🙂 Máte někdo nějaký typ, kam se dá v KH a okolí s dětmi (4 a 2 roky)? Cokoliv, nápaditého, nemusí to být nutně dětský koutek... prostě nějaká akce a změna, pěkný výlet, klidně i do divočiny se psem, aby se tam děti i pes proběhli?? 😉 Díky za rady!!
Dotaz na obyvatele nebo časté návštěvníky Kutné Hory:
"Kde se tam v současné době nachází Alchymistická dílna s Golemem?"
Byly jsme v ní před 2 roky a nacházela se v podzemí infocentra na Palackého nám. a na mapách.cz byla označena ikonou muzea, místo kterého je tam Rodinná Vinotéka Janek?
my momentálně nechodíme nikam, pač je u nás -22 😀