Ahojky,
prosím nebyl jste někdo s dětmi autem v legolendu v Německu? Chceme tam o víkendu zajed.
Dík
Musilka: Děkuji 🙂 doufám, že to zvládnem jedem i s miminkem 😀
Legoland je fajn pro děti různých věkových katergorií, ale miminko z toho asi moc mít nebude. 😒
Legoland doporucuji. Ja sama byla s detmi v Legoland Windsor v Anglii - vek 2 a 5 a oba to zboznovali, i kdyz ten mensi se nekterych aktrakci bal. Myslim, ze od 3 let je to idealni.
My taky jezdime do Lagoland Windsor, UK. Pro deti i pro dospele je to fajn vylet na den. Rekla bych, ze pro deti pod 2 to nema moc smysl, pac vetsina atrakci je od vysky deti. Kdyz mela M pod 2 roky moc toho nenajezdila. Pokud jedete o vikendu ci v dobe skolnich prazdnin pocitejte s dlouhou radou u kazde atrakce.
Taky jsme byli v Anglii ve Windsor Legoland - úžasný výlet nejen pro děti, já byla fakt překvapená a to jsme s sebou měli 3 seniory v důchodovém věku a byli nadšení - takže nejen pro děti 😀 , dali bysme tam i 2dny, abychom to zvládli všechno 😉
Ahoj,byl tam ted někdo nedávno?po vlastní ose?popr. Dejte please tip na dobrou cestovku ,kt porada 1denni výlet s cestou..o prázdniny přes týden předpokládám je to asi hodne natriskany?dekuji
Ahoj, obnovuji diskuzi - doporučíte ubytování tam či v okolí? Kupovali jste vstupenky dopředu?
byli jsme v lete, vstupenky jsem kupovala v akci pres internet dopredu a sli jsme turniketem rovnou bez fronty, ubytko pres booking.com jsem mela zamluvene od zimy v moc hezkem mestecku Gunzburg, kousinek cca 5km od Legolandu..
@jezevec Přemýšlím, že bysme jeli na jaře na prodl.víkend (už teď mám absťák a těším se na léto na dovču), právě co jsem koukala, tak přes net jsou levný vstupenky a docela se mi líbilo ubytování v takovych "hobitích chatkách"... a hlavně, nevím co manželovi k narozkám a on miluje lego 😀
@blanka.k my jsme si to uzili resp deti ale uprimne je to vicemene komercni zabavny park, urcite jedte mimo sezonu at nemusite cekat fronty u kazde atrakce, ja to teda cekala nevim proc vetsi 😀 lego se tam samozrejme nakoupit taky da bud v obchode klasika krabice nebo pak dilky z fabriky..ale zazitek to je to samozrejme jo, hlavne pokud mate radi atrakce typu horska draha, kolotce apod..
My jsme byli o prázdninách. Vstupenky jsme koupili předem přes internet. A ubytovaní jsme byli asi 10 km odtamtud v kempu pod stanem. Naši kluci si to moc užili 🙂 .
@jezevec Jééžiš, tak to nebude nic pro mě.... mě je blbě i v autě a mám paniku z výšek 😀 Nákup Lega nějak neplánuji , spíš ty zážitky pro celou rodinu (manžel a syn na atrakcích a já s foťákem dole 😀 )
@svija díky
A byli jste tam 1 nebo 2 dny? si říkám, že když už dá člověk 5000,- za benzin, tak vezmu 2 dny tam + něco po cestě, co by stálo za zkouknutí....
@blanka.k - my jsme nejeli jen tam, bylo to v rámci celé letní dovolené, kdy jsme se několikrát přesouvali po kempech a poslední zastávka byla Legoland Německo. Nám jeden den stačil. Myslím, že kdybychom tam byli ještě druhý den, že by tam byli tak dopoledne a pak už by taky chtěli pryč. Aleje to fakt individuální.
@jezevec Co jsem hodila do map nejrychlejší variantu, tak přes D5 /Rozvadov/ a právě kolem toho Norimberku.... počítám, že bysme vyjeli kolem 6 ráno v pátek, takže tam tam vidím příjezd na 14:00, ubytovat se, pak jít do parku, a další den, celý den....a v neděli ráno zpět, stavit se třeba v té zoo a jet domů. A platí se pak ještě za nějaké ty atrakce uvnitř?
obnovuji s diskusi, užijí si to kluci 6 a 7 let? zvažuju jet letos, tak jestli můžou na většinu atrakci jít-117 a 124 cm, ale řídit se musím mladším 116 cm protože starší bez něj nikde nepůjde, nebo ještě rok, 2 počkat?
Já myslím, že je to tam pro ně ideální. Nebudou moci jít na pár adrenalinových atrakcí, jako nějaké fakt rychlé horské dráhy, ale na většinu ano. Náš mladší v létě ještě neměl ani 100 cm a užil si to moc a akorát na pár atrakcí šel starší bez něj jen s tátou.
dadu jezdíme tam busem jako zájezd byly jsme tam třikrát a je to fajn doporučuju 😉