Ahoj, hledám aktivní naplnění volného času pro mou dceru (2,5) a zároveň abych měla pár hodin volného času na práci. V okolí máme dvě mateřská centra, která nabízí alternativu ke školce. Obojí má svoje pro a proti. Z rodiny všichni krčí rameny, tak by mě zajímal váš názor abych se mohla snáz rozhodnout 🙂
1.) Každý den od 9-12, cena 180,- za den, max 8 dětí, jedna lektorka, snažší dopravní dostupnost. Výhody: Je to blíže, je to každý den, malá skupinka dětí s lektorkou, kterou osobně znám. Nevýhody: Jen tři hodiny a začátek až v 9h (musela bych jí tam dovézt autobusem tam i zpátky), jen jedna místnost a není možnost pobytu na zahradě.
2) 2x týdně od 8:30 - 12:30, cena 300,- za den, max 12 dětí, dvě lektorky, horší dopravní spojení. Výhody: Čtyři hodiny, tudíž více času pro mě, začátek dříve, mohl by ji tam odvézt manžel cestou do práce, velký prostor, více aktivit a zahrada, možnost konzumace vlastního obědu s ostatními dětmi. Nevýhody: Jen 2x v týdnu, o něco dražší, horší dopravní spojení (přestup).
Budu moc ráda, kdybyste mi napsali podle který kritérii byste se spíše rozhodovaly. Děkuji
Vyzkoušela bych na týden obě možnosti a pak bych se rozhodla podle toho, co bude pro Tebe a Tvoji dcerku lepší.
Druhá varianta.. Prcek do podobné chodí a je to super. Dvě učitelky je velký bonus, aktivity, zahrada..