V létě byly úžasné koncerty pro děti v ZOO v Praze. Dceři se to moc líbilo. Chtěla bych najít pokud možno něco podobného. Vím o koncertech v Rudolfinu, ale nevím, zda to je vhodné i pro takhle malé děti. Ty koncerty v ZOO byly velmi komorní a s velmi úzkým kontaktem s muzikanty, kteří byli opravdu skvělí. Ukázali a předvedli všechny nástroje, skladby hráli ve zkrácených verzích, aby děti vydržely poslouchat, a opravdu dokázali děti moc pěkně zaujmout. Nějaký tip? Třeba nějaká LŠU něco takového nedělá?
Já jsem do té ZOO napsala. Myslím, že se to seskupení nějak jmenovalo, i když ti hudebníci byli skoro každý z jiného orchestru (a to dost zvučných jmen!). Tak pokud bych se dopátrala toho jména, tak bych třeba našla, zda dělají ještě nějaké jiné koncerty. Ještě mi ale neodpověděli, tak uvidím. V tom Rudolfinu mi to přijde už pro větší děti, že je to pódium přecijen daleko. V té ZOO hráli možná tak dva metry od nás...fakt super zážitek.
no to věřím, nevím jestli by malej vydržel někde, jako v rudolfinu...v té zoo to může být fakt super...no až ti napíšou, tak dej vědět...mohlo by to dělat častěji 🙂
jej, mě to prosím taky dejte vědět, až to zjistíte - teda koncerty v ZOO 🙂 rudolfinum neé
Pořád žádná odpověď. Zkusím tam zavolat.
danae...to je úžasné, sice ti neporadím...ale zkusím něco vyhledat, doufám že by to mohlo být v té zoo i letos...malej má vážnou hudbu moc rád... 🙂