Ahojky, můžete mi někdo poradit,kam všude se dá s dítětem v Novém Jičíně zajít? Mám třináctiměsíčního chlapečka.
Ahoj zakarin,my chodíme do M-centra,je to v bývalých jeslích na ulici Karla Čapka, je to super,tak to skus.Je to po-st od 9:00, platí se jednorázový vstup 30Kč.My chodíme většimou v pondělí, to je tam i výtvarná činnost pro děti/spíš maminky/.Jinak je tam spousta hraček, skluzavka,cvičící balóny,v malé kuchyňce si můžeš uvařit čaj nebo kafčo za 5Kč.Tvoje ratolest si příjde na své 😀 a hlavně ty pokecáš s jinýma maminama 😅 .Nebo se můžeš přihlásit do nějakého kurzu pro maminky a v době výuky ti tam budou dítko hlídat,ale to asi spíš až od září,teď už kurzy běží.Rozhodni se a přijďte mezi nás budeme se na vás těšit.Čauky manikaj 😉
Ahojte holky chtela jsem se zeptat jestli ještě v NJ fungu tohle M-centrum a jestli je to pořád v čase jak psané v příspěvku od manikaj?Díky
Ahoj lucijeja, promin, ale dlouho jsem se nedíval na tyto stránky.M-centrum funguje stále jak jsem psala, jen asi ještě dva týdny tam bude zavřeno, provádějí se tam nějaké rekonstrukční práce, ale v únoru se přijďte s děvčátkama podívat.Pořádají se i různé akce jako maškarní ples asi 14.2., potom 29.2. pro maminky dámská jízda.Bližší informace V M-centru nebo na letácích třeba u Dětských lékařů, roznášíme je tam. Těším se na vás.Papa
Ahoj Karin, zkus se zeptat tady 😉
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...