Kam na výlet s miminkem a 2letým dítětem v Praze a okolí?

hedvizinka
26. říj 2016

Ahoj holky,
Prosim poraďte,kam s dětmi? Mam měsíční holčičku-plne kojime,a dvouletou princeznu a pořad přemýšlím,kam na výlet. Mam ráda,kdyz se neco děje,mam pak pocit,že jsme si uzili den. Teď to výletě i má ale vic podmínek..hlavne chci zabavit tu větší,ale malou potrebuju mít stale na dosah,nechci uplne do lidských davu-bacily teď řadí,a kdyz jsme venku,potrebuju záchytný bod pro nakojeni-kojime co 2,5hod a venku v té zimě uz to ted nevybalim 😀
Budu rada za vsechny tipy i na periferii phy,jsme pojízdné,tak nemáme problem 🙂

verena
26. říj 2016

https://www.modrykonik.cz/forum/kam-s-detmi/kam-s-detmi-v-praze-kdyz-prsi/ nedávno jsem odpovidala sem, třeba te neco inspiruje...

kockopes2724
26. říj 2016

Různé herny, dětská centra...... Nejsem z Prahy, ale kam by mě to třeba taky lákalo, Zoo, skleník Fatamorgana, Mořský svět na výstavišti, zámek a park Průhonice.......

meta123456789
19. pro 2016

Mám na fejsbuku Kudyznudy, mívají zajímavé tipy, kam s dětmi. Jinak my máme rádi ZOO (pražskou, ZOO Zájezd směr Kladno), Botanickou zahradu, muzea - Technické (i pro holky , já mám dvě 🙂, Zemědělské (šlapací traktůrky). Velkým hernám moc nefandím, mám raději kavárny s dětským koutkem... My občas vyrazíme na medvědy do Berouna nebo do Kladna na medvědy, vždy pochopitelně koukám, kde se dá s dětmi upíchnout a najíst 🙂

zuzanakn
22. pro 2016

Mrkněte třeba na http://www.camp.cz/cz-info/tours/with-children.... jsou tam přímo výlety s dětmi. Jinak teď ponovu prodloužili cyklostezku z Modřan až do Vraného. Když vyrazíte z Prahy, můžete dojít třeba jen na Zbraslav nebo až do Vraného. Z obou měst Vám zpátky do Modřan jede vlak. Nebo dojet do Vestce, tam je nová cyklostezka a je na ní volno. Vede kolem rybníka do Hrnčíř a zpět. Je na ní i pěkné hřiště pro děti a cvičící prvky pro dospělé.
Nebo zkuste Prokopské údolí. Dojet tramvají na geologickou a po značce do Prokopáče. Cestou potkáte hřišťata i restauraci. Na konci cesty narazíte zase na tramvaj. Případně je pěkných Chucelský háj, lze taktéž z Geologické. Tam je lepší jít ve dvou, je to obrovský les s mnoha hřišti a malou ZOO. Všechny trasy najdete na mapě. Krčský les je také pěkný.