Otázka je jasná. Neměly byste tip kam vyrazit? Máme děti 9 a 3 a všichni jsme nelyžaři, takže hory jsou pasé 😓🤷🏻♀️
záleží, co chcete podniknout, co vás baví 🙂
termály, hory na procházky, sáňkování (nemusíte lyžovat), moře, nějaké evropské město...
A na horách se musí jen lyžovat? Tak jezdíme na hory a nikdo nelyzujeme, třeba na túry je to super.
@hannyss ty termály zni dobre. 👍
@anetka1701 letěla bych hned 😍 ale chlap bude mít volno jen 4 dny a to už se moc nevyplati.
@krisstina93 my jezdíme hodně na hory v létě, to máme prochozene, ale upřímně di nedovedu představit chodit s dětmi ve sněhu v zimě 🤔
Někdo tu zakládal diskuzi na zajímavá města o jarních prázdninách. Padaly tam i tipy jako Berlín, Wroclaw atp. Možná v tom březnu i lepší než rozbahněná příroda, když nelyžujete.
@prejeta_zaba zkusím pohledat, děkuji.
A co teda hledáte? Turistiku, památky, nějaká zábavní centra, welness? Já bych jela třeba i do Prahy, pokud nejste místní, jeden den projít zoo, jeden den akvapark, další projít památky , pokud teda nehledas něco v přírodě no.
My jedeme do Polska...
Kluci sice jezdí na snowboardu, berou je sebou...ale v plánu jsou hlavně termály, procházky okolím, možná nějaký výšlap, dobré jídlo 😉 pokud bude sníh, tak to berou sebou a nějaký čas vždy tomu vyhradime...
Jsme na to tom úplně stejně, nelyžaři, na hory jezdíme v létě. Loni jsme měli jarňáky až v posledním termínu, tzn. půlka března. Jeli jsme k Budapešti, hotel s bazénem a vířivkou, byli jsme tam skoro sami. Přes den jsme pozvávali Budapešť a okolí, bylo nádherné počasí, chodili jsme bez bund. Letos máme prázdniny hned v prvním turnusu, tak jsme zvolili raději termály, ať se více zabavíme uvnitř.
Už loni jsme byli na pár dní v Londýně, letenky byly za babku, letos Řím. Pokud jste v tomhle samostatní, projeď nabídku letenek, najdi ubytko a tradá!
Co Dubai? Tam je to na 4 dny v pohodě 🙂
Taky se nám nechce na hory. Takže letos Londýn a Harry Potter 🙂 Předtím Benátky, Paříž a Disneyland. Možností je spousta....
Pripichnu se, kdyby mel nekdo nejaky tip sice na snih a hory, ale spis takove jakoby ploche 🤣
Deti mame malinke (4 a 1.5) a chteli by bobovat a snih je poradne akorat na tech horach 🤷♀️
(Mozna bysme starsi i pujcili lyze aby to zkusila a ja osobne desne rada bezkuju, ale sjezdovaz neumime poradne ani jeden)
@swan42 podle mě Bedrichov a okolí. Kopec je hned u bezkarske trati. Nás loni 4 lety nechtěl ani slyšet o lyžích, ale už bezkoval a bavilo ho to.
My normálně na hory. Nelyzujeme. Holky na sanky, nebo si proste jen hrají venku. Večer termaly, Popr Vířivka když ji máme v ubytovani. 🙂
My bezkujeme, ale poslední roky tam kam jsme jeli nebyl snih nebo ho na běžky bylo málo ale v lese na sáňky ano. Jezdíme do Jeseníků - jsou tam krásně výlety se sankami - Rejvíz, Zlatý Chlum, lázeňský párk v Jeseníku - jsou tam věci na hraní pro děti, hřiště, altány s prameny. Loni jsme šli z ovčárny na Praděd. Dolů jsme jeli na sankach. ...
Egypt last minute,létá se i jen na 4 dny.
Na hory v žádném případě. Nesnáším zimu. Jedeme do Polska, ale se staršími dětmi. A my máme jarní až v půlce března.
@flyhigh která cestovka prosím?
Já sledují nabídky od Blue style ,ale osobní zkušenost s nimi zatím nemám.
Termály Maďarsko nebo Slovensko, české lázně (hotel s bazénem), Kanárské ostrovy...
Termaly mne zaujaly, ale smí tam malé děti?
Po zazitku minulyho roku, kdy jsme se tyden placali na Sumave v blate a jezdili 2 sjezdovky v brecce a desti, jsme si rekli, ze tento rok pojedeme k mori. Dele jsem chtela ma Madeiru. A zrovna na jarnaky jsme vychytala levne letenky. Tak uvidime...
nejlip objevovat evropska mesta. Rim, barcelona, londyn - bude tam lepe nez v CR a na 4 dny ideal 🙂
My byli vloni v Barceloně, letos naložil Ježíšek na jarňáky Valencii. Přesně jak se píše v příspěvku nade mnou, počasí lepší, na pár dnů stačí. Holkám je 8 a 5 a vloni si to užily 👍
K moři 🤩 sorry, první co mě napadlo 🤣🤣 i hory jdou skvele prožít pěšmo a se sáňkama... navíc sněhu moc není, spíš budou uměle zasněžené jen sjezdovky...