ahojky budem se stěhovat do Tábore (jihočeský kraj) je tu nějaká maminka která je odtamtud nebo aspon neví jestli tam jsou jesle? mám RD jen na 2 roky kvůli penězům musím pak jít do práce tak potřebuju zjistit jestli tam jsou nějaké jesle. na internetu nemohu najít. mockrát děkuji
ahojky já taky hledám jesle mám syna v únoru tak že do školky se už nedostane až od září tak potřebuju aby mi ho vzali na půl roku do jeslí
Ahoj' klasické jesličky tady v Táboře asi opravdu nemáme, ale jak už holky psaly je tu soukromé zařízení jmenuje se Mufik, no snad to není reklama a nebude to smazano. Ale nevim, jaké maji ceny ani zda mají místa. No a možná by se dala najít i nějaká školka, některé berou i dvouleté.
@ancickah Ahojky, obávám se, že v Táboře státní, resp. městské jesle nejsou. Ty mají v JČ kraji jen v Písku a Č. Budějovicích ☹ Takže jedině se poohlédnout po nějakých soukromých. Já se budu vracet do práce v dubnu a syn, to mu budou 2 roky, půjde do firemní školky. Tak hodně štěstí při shánění 🙂
ahojky ,tak to tě vítám u nás v táboře....jesle tu asi nejsou a pokud tak soukromé,pokud budeš chtít můžu se ti poptat...a kdy tu budete bydlet a kde?pa eva..jsem na MD mám pětiltou holčičku a ted čekám kloučka