Ahoj, neni tu nekdo z okoli JH? Nebo nekdo, kdo tam nedavno byl treba na dovolene?🙂 Kam mame vyrazit na prochazku s kocarkem pripadne nositkem? Nejsme na prohlidky zamku, hradu..spis nas laka pekna priroda ..dekuji za kazdy tip
@wwery Dekuji, mrknu na to 🙂
Já pocházím z okolí a upřímně mě Hradec nikdy moc nebral :D Jak už je psáno výše, procházka kolem hradu, jindřichohradecká úzkokolejka - v létě jezdí pára, a ve městě v nákupním centru Florian zpívající a barvy měnící fontána. Ale určitě krásným výletem je Třeboň, která není daleko, tam je krásné náměstí, zámek s velikou zahradou, dá se projít kolem rybníka Svět až k Schwarzenberské hrobce. Nedaleko hráz Rožmberka. A potom Hluboká nad Vltavou, zámek a jeho okolí, ZOO, velké hřiště pro menší i větší 🙂
@a_nnysek Budeme mit auto, takze nejaky presun neni problem 🙂 Hriste jeste tolik nevyuzijeme. Ta prochazka kolem rybnika zni dobre
Ahoj, pokud máte rádi rozhledny, tak třeba kousek od JH je rozhledna u Jakuba, jde to jít i takový okruh kolem kamenného útvaru Ďáblova prdel, to ale asi s nosítkem. Nebo se třeba projit v JH v parku kolem řeky a pak kolem zámku, nemusíte chodit dovnitř, procházka je to podle mě hezká.