Jindříchův Hradec a okolí - kam vyrazit na procházku s kočárkem nebo nosítkem?

leenncca158
17. čer 2018

Ahoj, neni tu nekdo z okoli JH? Nebo nekdo, kdo tam nedavno byl treba na dovolene?🙂 Kam mame vyrazit na prochazku s kocarkem pripadne nositkem? Nejsme na prohlidky zamku, hradu..spis nas laka pekna priroda ..dekuji za kazdy tip

wwery
17. čer 2018

Ahoj, pokud máte rádi rozhledny, tak třeba kousek od JH je rozhledna u Jakuba, jde to jít i takový okruh kolem kamenného útvaru Ďáblova prdel, to ale asi s nosítkem. Nebo se třeba projit v JH v parku kolem řeky a pak kolem zámku, nemusíte chodit dovnitř, procházka je to podle mě hezká.

leenncca158
autor
18. čer 2018

@wwery Dekuji, mrknu na to 🙂

a_nnysek
18. čer 2018

Já pocházím z okolí a upřímně mě Hradec nikdy moc nebral :D Jak už je psáno výše, procházka kolem hradu, jindřichohradecká úzkokolejka - v létě jezdí pára, a ve městě v nákupním centru Florian zpívající a barvy měnící fontána. Ale určitě krásným výletem je Třeboň, která není daleko, tam je krásné náměstí, zámek s velikou zahradou, dá se projít kolem rybníka Svět až k Schwarzenberské hrobce. Nedaleko hráz Rožmberka. A potom Hluboká nad Vltavou, zámek a jeho okolí, ZOO, velké hřiště pro menší i větší 🙂

leenncca158
autor
18. čer 2018

@a_nnysek Budeme mit auto, takze nejaky presun neni problem 🙂 Hriste jeste tolik nevyuzijeme. Ta prochazka kolem rybnika zni dobre