IQ landia v Libereci. Stojí to za to?

skororozvedena
10. srp 2024

Ženy, byly jste teď někdy v Libereckém IQ landia? Přemýšlím, jak to udělat, mám 3 děti ve věku 6, 8, 11 let. Nejmladší IQ park, to je jasný. Nevím, jak s prostřední... A taky co myslíte , můžu pustit nejstaršího samotného? Jinak nevím, jak být zároveň tam i tam, jsem na děti sama...., ledaze bych vzala mou mamku,ale má docela zdravotní problémy, tak ji nechci přetáhnout. Jinak - stojí to za ty prachy? Jsme zhýčkani, máme v Brně VIDu. 😉 Jako - ráda ty peníze dám, když to bude kvalitní. A je lepší (levnější) koupit on-line předem? Díky moc, i třeba za tipy nebo vase postřehy.

martinka_33
10. srp 2024

S dcerou jsem byla v IQ landii kdyzh ji bylo 7 a byla nadšená, takze bych se nebala tam vzit sestileteho. Je tam minimum atrakci na ktere muzou jen starsi (je to limitovame výškou) a IQ landii jsem si užila i já 😉 Nemam srovnáni s tom v Brně, ale mně za to IQ landie stála. Pokud koukas na penize, tak velkou sváču (za jidlo tam chtej na muj vkus moc) a fakt celej den čas tam strávit, je toho tam spousta k videni.

marble93
10. srp 2024

Jakožto liberečanda můžu říct,že jsem byla mnohokrát v IQ Landii i se 2letou... a nadšená :D teď ji budou 4 a stejně to tam miluje vic,než IQ Park... a to samé 7leta 🙂 takže bych šla se všema. A v Brně jsme byli taky - naše IQ Landie mi pride lepší:D

nelly_strokova
10. srp 2024

My tam byli s manželem jen spolu a taky jsme si to užili, takže bych se nebála. 😂

prejeta_zaba
10. srp 2024

Samotné bych dítě teda nepouštěla, je to obrovský a chce to spíš komentáře dospělého, jinak to projde, semtam něco osahá a bude se nudit. Vzala bych všechny 3 do té IQ Landie, najdeš tam aktivity i pro ty mladší (přinejhorším si budou v koutcích stavět lego). IQ park mi přišel spíš pro školku - lidské tělo, vyroba jídla, televize atd. 🤷‍♀️ Je to podobné jak Vida, je tam toho víc. A myslím, že děti něco objeví nového. Mně osobně tady ty parky moc nebaví, už mi připadá na stejno všechno, ale děti byly docela nadšené (máme mladší a byli jsme i v Parku i v Landii)

skororozvedena
autor
10. srp 2024

@skororozvedena Díky všem. Hele, a co to planetárium, byli jste tam taky?

kamino
11. srp 2024

@skororozvedena tam sedíš, spíš pololezis a koukáš nahoru na film. Já tam usnula 🤣 a šla bych taky klidně se s 6 let.

skororozvedena
autor
11. srp 2024

@kamino ok, tys usnula a co dítě/děti? Užili si to? Nebo jak to zhodnotily?

kamino
11. srp 2024

@skororozvedena prý dobrý...je mu 12, puberta počíná, takže to je pochvala 🤣

pampeliska1313
11. srp 2024

Taky se pripichnu, na konci měsíce to máme v plánu taky (ideálně i planetárium🙂)

izz76
11. srp 2024

@skororozvedena My jsme do Babylonu jezdili když bylo dceři mezi 4-8 rokem a vždy jsme šli i do Qlandie a bavilo ji to. Takže já bych na tvém místě šla se vsema detma tam.